Πιάνει δουλειά ο Χάσι, έρχονται μεταγραφές!

Πιάνει δουλειά ο Χάσι, έρχονται μεταγραφές!

Πιάνει δουλειά ο Χάσι, έρχονται μεταγραφές!

Ημέρα ανακοινώσεων για προπονητή η σημερινή στον Ολυμπιακό καθώς ο Μπέσνικ Χάσι θα έχει τις τελικές συζητήσεις για να υπογράψει το διετές συμβόλαιό του (1+1) με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

 

Ο 45χρονος τεχνικός θα πιάσει άμεσα δουλειά για να οργανώσει μαζί με τον Χουσίγιους και τους υπόλοιπους συνεργάτες την προετοιμασία της ομάδας, αλλά και να γίνουν κάποιες σημαντικές κινήσεις για το ρόστερ.

Έχει διαρρεύσει ότι ο Χάσι θέλει και προσπαθεί να πείσει τον Βέλγο διεθνή χαφ Στίβεν Ντεφούρ της Μπέρνλι, για τον οποίο πάντως υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες καθώς η αγγλική ομάδα είχε δώσει 8 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Άντερλεχτ. Ίσως συζητηθεί θέμα δανεισμού για έναν παίκτη που μπορεί να δώσει πολλά στη μεσαία γραμμή και είχε εξαιρετική συνεργασία με τον Αλβανό προπονητή στην βελγική ομάδα.

Σε καλό δρόμο είναι οι περιπτώσεις των Ροντρίγκες, Βάις και Μόρα για τους οποίους κάνει επαφές εδώ και καιρό ο Ολυμπιακός και περιμένει αίσιο τέλος για την ενίσχυση της αμυντικής και επιθετικής γραμμής του.

Πολλά θα ξεκαθαρίσουν αυτές τις μέρες και για τους δανεικούς ή τους παίκτες που είναι υπό μεταγραφή. Με τον Χάσι είναι αυξημένες πια και οι πιθανότητες παραμονής του Κασάμι, τον οποίο γνωρίζει καλά ο νέος τεχνικός.