Ντε Λα Μπέγια: «Όνειρο ένας τελικός»

Ντε Λα Μπέγια: «Όνειρο ένας τελικός»

Ντε Λα Μπέγια: «Όνειρο ένας τελικός»

Ο Ντε Λα Μπέγια εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου στο ΓΣΠ για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ και σε ερώτηση Κύπριου δημοσιογράφου για το αν η ομάδα του, έχοντας χορτάσει τίτλους στην Ελλάδα, έχει στόχο τη συμμετοχή της σε έναν ευρωπαϊκό τελικό, απάντησε ως εξής:

«Ναι, είναι ένα όνειρο για εμάς. Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία, σίγουρα αξίζει κάτι περισσότερο από τις εγχώριες κατακτήσεις τίτλων και μια διεθνή διάκριση και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη».

Ο Ισπανός αμυντικός μίλησε για το ματς με τον ΑΠΟΕΛ:

«Θέλουμε να νικήσουμε για να πάρουμε την πρώτη θέση. Έχουμε παίξει καλά μέχρι τώρα αλλά δεν εξασφαλίσαμε την πρωτιά. Ξέρουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει δυνατή έδρα αλλά είμαστε προετοιμασμένοι για το αποτέλεσμα που θέλουμε. Θα είναι δύσκολο ματς αλλά είμαστε έτοιμοι.

Περιμένουμε διαφορετικό παιχνίδι από το Καραΐσκάκη. Η ήττα μας στο πρώτο παιχνίδι δεν ήταν δίκαιη, χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Ο ΑΠΟΕΛ δεν χρειάζεται τη νίκη για να προκριθεί, εμείς θα προσπαθήσουμε σε κάθε φάση ώστε να τους δυσκολέψουμε και να επιτύχουμε το στόχο μας».