Υποδοχή ηρώων στον Ολυμπιακό!

Υποδοχή ηρώων στον Ολυμπιακό!

Υποδοχή ηρώων στον Ολυμπιακό!

Δεκάδες οπαδοί του Ολυμπιακού υποδέχτηκαν την αποστολή της ομάδας στην επιστροφή της από το Λονδίνο με το σπουδαίο «διπλό» επί της Άρσεναλ. Καπνογόνα, συνθήματα και απαίτηση για νίκη και στην Τούμπα.

ÕÐÏÄÏ×Ç ÔÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ ÓÔÏ ÓÅÖ ÁÐÏ ÔÏ ÖÁÉÍÁË ÖÏÑ ÔÇÓ ÅÕÑÙËÉÃÊÁ ÓÔÇÍ ÌÁÄÑÉÔÇ

Αποθεωτικής υποδοχής έτυχε η αποστολή του Ολυμπιακού επιστρέφοντας θριαμβεύτρια από το Λονδίνο μετά τη χθεσινή ιστορική νίκη επί της Άρσεναλ.

Δεκάδες φίλοι της ομάδας περίμεναν καρτερικά στο «Ελ. Βενιζέλος» τους… πορθητές του Emirates, που προσγειώθηκαν λίγο μετά τις 18:00, με περίπου μια ώρα καθυστέρηση.

Οι συγκεντρωμένοι οπαδοί αποθέωσαν τους «ερυθρόλευκους», φώναζαν ρυθμικά ονόματα των παικτών, αλλά και του Μάρκο Σίλβα, ενώ άναψαν και αρκετά καπνογόνα δημιουργώντας ατμόσφαιρα… «Καραϊσκάκη».

Κάποιοι, δε, φρόντισαν να στείλουν σύνθημα και για την επόμενη μέρα, καθώς ζήτησαν με συνθήματα νίκη στην Τούμπα την Κυριακή απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειχναν να απολαμβάνουν τις στιγμές, ειδικά οι νέοι που δεν έχουν συνηθίσει σε τέτοιες εκδηλώσεις λατρείας. Το πούλμαν παρέλαβε την ομάδα και αμέσως οι Πειραιώτες μετέβησαν στου Ρέντη για την απαραίτητη αποκατάσταση, ενώ από την Πέμπτη θα αρχίσει ουσιαστικά η προετοιμασία για τον αγώνα της έκτης αγωνιστικής.

Πηγή : http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/upodoxi-irwwn-ston-olumpiako/3112037