Ο Ολυμπιακός ήρθε ισοπαλία με την Ντιναμό Κιέβου 2-2 καθώς, η Κατάρα να  τρώει γκολ μετά το 80ο λεπτό χτύπησε ξανά..

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 10ο λεπτό με γκολ του Χασαν, όπου απο ωραία ενέργεια γύρισε μέσα στην περιοχή και εκτέλεσε ωραία τον Μπόικο. Στην συνέχεια ο Ολυμπιακός πίεσε. Στην συνέχεια ο  Ολυμπιακός πίεσε αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι.

Η Ντίναμο βρήκε την λύσει στο πρώτο αμυντικό λάθος του Ολυμπιακού και ισοφάρισε σε  1-1 καθώς ο Κεντζίορα από δεξιά έκανε την σέντρα και οι αμυντικοί του Ολυμπιακού δεν υπολόγισαν σωστά και ο Μπιλίασκι με ωραίο σουτ έκανε το 1-1.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε σε ένα νεκρό σημείο μέσα στον αγώνα , την λύσει ήρθε να δώσει ο Ζιλ Ντίας όπου έβαλε το παρθενικό  του γκολ με την ερυθρόλευκη με καταπληκτικό γκολ έξω από την περιοχή περίπου απο τα 25 μέτρα, και έκανε το 2-1.

Β Ημίχρονο

Ο Ολυμπιακός μπήκε ποιο χαλαρός , σε αντίθεση με την Ντινάμο που μπήκε με σκόπο να κηνηγησεί την ισοφάριση και το bonus του εκτός έδρας γκολ, αλλά εκεί βρήκε τον πολύ καλό Σα πρώτα στην σέντρα του Κεντζίορα και στην  συνέχεια στο σουτ Σαμπαρέγκο ο Σα επέκρουσε σε Κόρνερ.

Στην συνέχεια ο Ολυμπιακός βρήκε χώρους και έχασε μια ευκαιρία που δεν χάνετε  φάση στο 71ο λεπτό καθώς  ο Ποντένσε βγήκε τετ α τετ , άλλα πήγε πολύ πλάγια με σκοπό να βγει η μπάλα άουτ.

Ο Ολυμπιακός στα επόμενα λεπτά συνέχισε την πίεσε του προς την ομάδα της Ντιναμο , και πάλι ο Ποντένσε στο 80ο λεπτό πέρασε ωραία από αριστερά τον αμυντίκο της Ντιναμό αλλα έστειλε την μπάλα λίγο έξω απο τα δοκάρια.Στην συνέχεια αντικαταστάθηκε απο τον Λάζαρο.

Ο Ολυμπιακός έφαγε το γκολ στο 88ο λεπτό όπου σε μια φάση που η Ντιναμό πίεσε έκανε το 2-2 Ο Μπέγκιτς δίνοντας μεγάλο προβάδισμα στην Ντιναμό στην Ρεβάνς την επόμενη Πέμπτη .

Κόσμος :

31,020 Κόσμος ήταν σήμερα στο γήπεδο