Τρεχάτε ποδαράκια τους…

Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα, θα έπρεπε να εύχονταν κανονικά… Σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας καλούν τον κόσμο του ΜΠ4ΟΚ οι σύνδεσμοι φίλων του Δικεφάλου, μετά τη βαριά τιμωρία της ομάδας τους, την οποία χαρακτηρίζουν πρωτοφανή κι εμετική για τα Ελληνικά δεδομένα.
10302482_661678167200722_5192922813600849682_n
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση των Μπουγατσοκέφαλων:

«Οι Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ. καλούν όλο τον ΠΑΟΚτσήδικο κόσμο αύριο στις 17.00 στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας-εμψύχωσης που θα πραγματοποιηθεί στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας μετά την πρωτοφανή και εμετική τιμωρία της ομάδας μας, όντας η αρχή των μεγάλων κινητοποιήσεων που θα ακολουθήσουν.
Για όποιον δεν το έχει καταλάβει,ο σύλλογος βάλλεται από παντού,τα μέτωπα είναι πολλά και μόνο ΟΛΟΙ μαζί,ταγμένοι στις ιδέες που πρεσβεύει το μεγαλύτερο κοινωνικό φαινόμενο,θα είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα ενάντια στην χώρα της ανυποληψίας,στο πρωτάθλημα υποκρισίας και εκ δούλεψης και στις ελεγχόμενες μαριονέτες,μην υπολογίζοντας κανένα τίμημα.

Μετά τιμής
Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ.».

Δηλαδή θέλουν να μας πουν πως κάθε φορά που χειροδικούν, βρίζουν, καίνε, σπάνε κτλ… είναι μεγάλη η λίστα, θα πρέπει αντί να τους τιμωρεί η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Ο., να τους απονέμει τρεις βαθμούς δώρο, επίσης τιμής ένεκεν τιμητική πλακέτα για την προσφορά τους στον Ελληνικό αθλητισμό για να μην σας πω να τους στέλνουμε και λουλούδια με ευχούλες τύπου (Μπράβο, συγχαρητήρια για την καλή δουλειά και εις ανώτερα).

“Δεν μας λέτε ρε Μπαόκια, μήπως να σας “κάτσουμε” κιόλας”;

Στην Πρώτη_Γραμμή Του Ερυθρόλευκου Πύρινου Λαού!!!     Red Agent7 και στο facebook…

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0