Σχίζας: «Καμία ομάδα στην Ευρώπη δεν έχει τη δυναμική του Ολυμπιακού»

 πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού Τάσος Σχίζας μιλάει για την ομάδα της καρδιάς του.

Ήταν για χρόνια αρχηγός της ομάδας. Σπουδαίος αμυντικός και της εθνικής ομάδας.

Από τους γνήσιους Ολυμπιακούς. Ο Τάσος Σχίζας είναι σήμερα προπονητής στην Ακαδημία του Γέρακα αλλά παρακολουθεί στενά τον Ολυμπιακό. 

«Έχω τρελαθεί. Τα είχε πει στον Βλάχο πριν από τους αγώνες. Πίστευα πολύ σ’ αυτή την ομάδα. Όσοι ξέρουμε πιστεύουμε. Έχει στο ρόστερ της χρυσούς Ολυμπιονίκες, παγκόσμιους πρωταθλητές, τεράστια προσωπικότητες. Ποιος τα ξέρει όλα αυτα; Ο Ολυμπιακός ήταν και θα είναι πάντα τεράστιος», μας λέει ο Τάσος Σχίζας.

«Το να κερδίζεις την Ρέκο για 2η φορά μέσα σε ένα χρόνο δεν είναι τυχαίο. Ήταν τεράστια νίκη. Καμία ομάδα δεν μπορεί να σβήσει την καρδιά του Πρωταθλητή και καμία ομάδα δεν έχει την δυναμική του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Θυμάμαι όταν άλλαξε η διοίκηση και ήρθε ο κ. Κουντούρης και ο Θόδωρος ως προπονητής είχαμε κάνει και την πρώτη χρονιά την υπέρβαση μας. 

Αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη για υπερβάσεις. Κοίτα. Θέλω σαν τρελός να πάρουν τα παιδιά την κούπα και νομίζω ότι εάν παίξουν έτσι θα το κάνουν. Εάν δεν θα είναι ο 3ος τελικός σε 4 χρόνια. Ποιος άλλος μπορεί να τα κάνει αυτα; Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σ’ όλα τα παιδιά και στον Θόδωρο. Ο Βλάχος έχει ένα σπουδαίο προσόν. Είναι τρομερός στην διαχείριση δύσκολων καταστάσεων», σημειώνει ο πρώην διεθνής αμυντικός. 

Ο Τάσος έχει εκπλαγεί και με τον Γενηδουνιά και την πρόοδο του: «Όλα τα παιδά έπαιξαν τρομερά αλλά αυτός που μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση είναι ο Ντίνος. Ήξερα ότι θα γίνει καλός παίκτης αλλά δεν περίμενα τόσο γρήγορα να πάρει στις πλάτες του τον Ολυμπιακό. Μπορεί να παίξει βασικός σ’ όλες τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης».

Πηγή Gazzetta.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0