Τι κερδίζει ο Ολυμπιακός από την υπογραφή του Ραφίνια στη Γκρέμιο

Τι κερδίζει ο Ολυμπιακός από την υπογραφή του Ραφίνια στη Γκρέμιο

Δείτε την εκπομπή μας

Καλά νέα για τον Ολυμπιακό από τη Βραζιλία. Και από την απόφαση του Ραφίνια να προσθέσει μια ακόμη φανέλα στη σπουδαία καριέρα του. Ο έμπειρος μπακ ανακοινώθηκε χθες στη Γκρέμιο και συνεχίζει ασταμάτητος παρότι τον Σεπτέμβρη κλείνει τα 36 του χρόνια.

Πως μεταφράζεται αυτό το deal για τους Ερυθρόλευκους; Σε μια άκρως ενδιαφέρουσα εξέλιξη που με έναν τρόπο αναδεικνύει και τη μεθοδικότητα τους στο άλλο γήπεδο: Εκείνο των διαπραγματεύσεων και των συμφωνιών που επιτυγχάνουν ακόμη και με ποδοσφαιριστές που αποχωρούν από το μεγάλο λιμάνι.

Ο Ραφίνια έφυγε από τον Ολυμπιακό (22 συμ, 1 ασίστ) στις αρχές του Φλεβάρη. Οι λόγοι ήταν αμιγώς ποδοσφαιρικοί. Εκείνος ήθελε ούτως ή άλλως να επιστρέψει στην πατρίδα του, οι Πειραιώτες απέκτησαν την Κένι Λαλά για το δεξί άκρο της άμυνας και στο μεταξύ είχαν ήδη δει τον Θανάση Ανδρούτσο να κερδίζει μέσα της μετάθεσης του εκεί μια δεύτερη ευκαιρία.

Στη συμφωνία που έγινε λοιπόν για την «ελευθερία» του Βραζιλιάνου υπήρχε ένας όρος για την τελική του αποζημίωση. Όρος που αφορούσε στο πότε θα υπογράψει στην επόμενη ομάδα του. Από τη στιγμή που αυτό συνέβη πριν την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής σεζόν; Ο Ολυμπιακός κερδίζει ένα ποσό που υπολογίζεται στις 200.000 ευρώ.

Δείτε την συνέχεια εδώ

Share and Enjoy !

0Shares
0 0