Θ.Βλάχος : «Αφιερώνω την κούπα στον Μπάμπη Ροδέλα, στον Γιόσιπ Πάβιτς και τη Θύρα 7»

Πολλούς παραλήπτες είχαν οι αφιερώσεις του Θοδωρή Βλάχου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Ολυμπιακός στα δυο τελευταία παιχνίδια, έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο και φάνηκε η πραγματική διαφορά των δυο ομάδων. Αυτό που μένει στο τέλος είναι η κατάκτηση του έβδομου συνεχόμενου πρωταθλήματος και 33ου συνολικά στην ιστορία του τμήματος.

Αυτό το έβδομο συνεχόμενο το κατακτήσαμε σαν Πρωταθλητές Ευρώπης και αυτή είναι η μεγάλη μας χαρά. Θα ήθελα προσωπικά να αφιερώσω αυτό το πρωτάθλημα στον Πάβιτς ο οποίος άλλαξε την ομάδα, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και με το ήθος του και με τον χαρακτήρα του και την αρχηγική του παρουσία.

Άλλαξε την πορεία της ομάδας προς το πολύ καλύτερο και αυτό αποδεικνύεται με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ευρώπης. Σήμερα ήταν το τελευταίο του παιχνίδι στην Ελλάδα, θα σταματήσει το πόλο. Θέλω να το αφιερώσω και στον Μπάμπη Ροδέλα που τον χάσαμε πριν λίγο καιρό και ήταν δίπλα μας συνέχεια.

Αυτό το 7ο πρωτάθλημα το αφιερώνουμε σε όλη τη Θύρα 7, σε όσους κάτι νιώθουν με αυτό το μαγικό νούμερο καθώς είναι χαρακτηριστικό. Εύχομαι η ομάδα αυτή να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και να φέρνει τίτλους. Δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε τους αρχιτέκτονες αυτών των επιτυχιών, Βαγγέλη Μαρινάκη και Μιχάλη Κουντούρη.

Η συνεργασία με την διοίκηση είναι άψογη και τα τελευταία χρόνια, ο Μιχάλης Κουντούρης, με τις ενέργειες του έχει φέρει τίτλους πολλούς και όλα αυτά κάτω από την ομπρέλα και με τη βοήθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη που έχει απογειώσει όλα τα τμήματα. Όλοι μαζί θέλουμε πάντα να είμαστε πρωταγωνιστές»

Share and Enjoy !

0Shares
0 0