Στο Δαμάσι οι πρώτοι οικίσκοι της δωρεάς του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Στο Δαμάσι οι πρώτοι οικίσκοι της δωρεάς του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Δείτε την εκπομπή μας:

Δίπλα στους κατοίκους της Ελασσόνας είναι ο Ολυμπιακός και ο Πρόεδρός του, Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά τον πρόσφατο σεισμό που προκάλεσε μεγάλες καταστροφές. Θυμίζουμε, ο Πρόεδρος του Θρύλου είναι δίπλα στους κατοίκους από την πρώτη στιγμή, προσφέροντας με δωρεά 20 οικίσκους για την ανακούφισή τους.

Οι πρώτοι 4 οικίσκοι μεταφέρθηκαν σήμερα στην περιοχή και οι υπόλοιποι 16 αναμένεται να έχουν τοποθετηθεί εντός των ημερών.

Δείτε το θέμα από το megatv.com: «Στην δωρεά 20 οικίσκων στην Ελασσόνα, η οποία ακόμα δεν έχει συνέλθει από τον πρόσφατο σεισμό, προχώρησε ο Ολυμπιακός και ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης.

Οι πρώτοι τέσσερις οικίσκοι αναχώρησαν το πρωί από το Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» με προορισμό το χτυπημένο από τους σεισμούς Δαμάσι στην Ελασσόνα, σε μια προσπάθεια του Ολυμπιακού να ανακουφίσει αρκετές οικογένειες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με τους οικίσκους θα μεταφερθεί και όλος ο ηλεκτρολογικός εξοπλισμός και οι οικοσκευές που απαιτούνται.

Οι υπόλοιποι 16 οικίσκοι από την προσφορά του Ολυμπιακού και του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη αναμένεται να έχουν τοποθετηθεί στο Δαμάσι έως τις 19 Μαρτίου».

https://www.gavros.gr/article/podosfairo/316551-sto-damasi-oi-prwtoi-oikiskoi-ths-dwreas-toy-olympiakoy-kai-toy-baggelh-marinakh-photos-video?fbclid=IwAR2J1uEU5MBEk3Lgg4OelF1CbErM28ABrNXI1dV7u7p6iGeIciEPzxz-0gw#.YE0N7wiez8g.facebook

Share and Enjoy !

0Shares
0 0