ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΡΑΤΙΩΝ!!!

ΜΥΘΟΣ!!!

SIMAIA

Καλησπέρα αδέρφια μου και αδερφούλες μου!!!Από που να ξεκινήσω και που να σταματήσω;;;;Ας τα πάρουμε από την αρχή γιατί με αυτό το σύλλογο “ΜΥΘΟ” χάνεις τη μπάλα.

Πανθρακικός Ολυμπιακός λοιπόν και 3-4 τελικό αποτέλεσμα,κάνοντας οι ερυθρόλευκοι το 12 στα 12,ένα ρεκόρ που θα μείνει στην ιστορία μέχρι να το ξανασπάσουμε.Ασταμάτητοι οι ερυθρόλευκοι,έχοντας το μυαλό στον “τελικό” με την Άρσεναλ.

Βόλλευ γυναικών πόα Ολυμπιακός και 1-3 στα σετ με τις ερυθρόλευκες να πετυχαίνουν το 8 στα 8.Πόσες γυναικείες ομάδες τις ζηλεύουν;;;;Πολλές και είμαι σιγουρος.

Βόλλευ αντρών Ολυμπιακός πόα και εύκολα 3-0 στα σετ με τους ερυθρόλευκους να πετυχαίνουν το 6 στα 6.Τρελαμένοι οι μάγκες τους καθάρισαν γρήγορα και τους έβαλαν για ύπνο.

Ας μη μιλήσω για τα μεγαλεία σε μπάσκετ αντρών και γυναικών,ούτε για πόλο αντρών γυναικών γιατί θα βαρεθείτε να διαβάζετε.Έπιασα μόνο το σαββατοκύριακο.Ασταμάτητοι παντού.Ύστερα από όλα αυτά όμως,να ξέρετε ότι φταίει ο ένας και μοναδικός φταίχτης Μαρινάκης.Ναι,αυτός ο άνθρωπος τους φταίει σε όλα.

Πως λοιπόν αυτη η ομάδα,αυτος ο σύλλογος να μη θεωρείτω “ΜΥΘΟΣ”;;;;;Μας ζηλεύουν και η ζήλεια τους δε μας κάνει κακό,αλλά μας κάνει τη καλύτερη διαφήμιση.Είμαστε δίπλα σε αυτό το σύλλογο ακόμα και στις βαριές ήττες,επειδή δε ξεχνάμε ποτέ όλα αυτά που μας έχει χαρίσει.

Χριστόδουλος Καλλιώρας

Share and Enjoy !

0Shares
0 0