Σέρχιο Αγκουέρο – Το άδοξο τέλος μιας πλούσιας καριέρας (vids)

Σέρχιο Αγκουέρο – Το άδοξο τέλος μιας πλούσιας καριέρας (vids)

Δείτε την εκπομπή

30 Οκτωβρίου: Ο Σέρχιο Αγουέρο γίνεται αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Αλαβές. Ο Αργεντίνος επιθετικός αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με πόνους στο στήθος, με τις εξετάσεις να δείχνουν καρδιακή αρρυθμία. Αρχικά, ο Αργεντίνος επιθετικός είχε ξεκαθαρίσει ότι αυτό το πρόβλημα υγείας δεν θα τον αναγκάσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

20 Νοεμβρίου: Ισπανικά μέσα ενημέρωσης αναπαράγουν ότι η απόσυρση του εμβληματικού ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι από την ενεργό δράση είναι αναπόφευκτη και ότι ο 33άχρονος επιθετικός θα ανακοινώσει σύντομα την απόφαση του να βάλει τέλος στην πλούσια καριέρα του.

Και φτάνουμε στο σήμερα: Ο σπουδαίος επιθετικός θα ανακοινώσει, όπως επιβεβαίωσε και η Μπαρτσελόνα, την απόφαση του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Μία απόφαση που η ψυχή δεν την δέχεται, αλλά για το σώμα είναι επιτακτική.

Σε αυτά τα 16 χρόνια παρουσίας στα γήπεδα, το όνομα του έγινε συνυφασμένo με την Μάντσεστερ Σίτι. Είναι άνθρωπος που συνδύασε περισσότερο από κάθε άλλον την παρουσία του με τους Πολίτες. Στα 10 χρόνια που βρέθηκε στην ανατολική πλευρά του Μάντσεστερ κατάφερε σχεδόν τα πάντα.

Δείτε την συνέχεα εδώ

Share and Enjoy !

0Shares
0 0