Πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας Ο.Α.Ε.Δ. και άνοιγμα θέσεων στο ΣΕΦ! (pic)

Με ανακοίνωση η διεύθυνση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας ευχαριστεί τον κ. Αυγενάκη για το άνοιγμα θέσεων του σταδίου, ενώ τονίζει το πόσο σημαντικό είναι να αξιοποιηθούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΦ:

«Η συνεργασία του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννη Βρούτση, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας (οκτάμηνης σύμβασης) του ΟΑΕΔ, πρόγραμμα που ενεργοποιείται μέσα στον Απρίλιο, για 36.500 ανέργους, ηλικίας 18-67 ετών, σε ΟΤΑ και ΝΠΔΔ, ενσωμάτωσε άμεσα 599 «αθλητικές» θέσεις, σχεδόν το 2% του προγράμματος. Εξ αυτών οι 249 θα διατεθούν σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις που εποπτεύονται από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Οι 18 θέσεις θα διατεθούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, προκειμένου να καλύψουν επείγουσες ανάγκες για την εύρυθμη λειτουργία του. Η Διοίκηση – Διεύθυνση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας θέλει με την σειρά του να ευχαριστήσει τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον Υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούστη, καθώς με την απόφασή τους αυτή, πέραν της αξιοποίησης του προσωπικού προς όφελος της αθλητικής εγκατάστασης, αλλά και των ίδιων, αποδεικνύεται η θέληση του κ. Αυγενάκη να βοηθήσει το έργο μας, για την αναβάθμιση και αξιοποίηση του ΣΕΦ.»

Share and Enjoy !

0Shares
0 0