Πρίντεζης: «Όλοι ξέρουμε τι ματς είναι…»

Ο Γιώργος Πρίντεζης ξέρει πολύ καλά τι σημαίνουν τα ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Δείτε την εκπομπή μας

Ο έμπειρος φόργουορντ του Θρύλου έκανε δηλώσεις στο πλαίσιο της προπόνησης των «ερυθρόλευκων», μιλώντας για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Παρασκευής στο ΣΕΦ:

«Τηρουμένων των αναλογιών από τη στιγμή που τα ντέρμπι δεν είναι πάρα πολλά κι ο κόσμος δεν μπορεί να απολαύσει ακόμη περισσότερα παιχνίδια μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού αφού παίζουμε δυστυχώς δύο φορές εκτός αν βρεθούμε στα playoffs. Για αυτό το λόγο και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, αλλά κυρίως για μας είναι σημαντικό διότι με νίκη θα έχουμε καλές πιθανότητες για να συνεχίσουμε για το μεγάλο μας στόχο που είναι τα playoffs».

Για τους ξένους κι α γνωρίζουν τη σημασία του: «Όλοι ξέρουμε οτι είναι ιδιαίτερο παιχνίδι. Θα είναι σημαντική νίκη όποια ομάδα την πετύχει. ΟΙ ξένοι γνωρίζουν από την πρώτη στιγμή που έρχονται και τη σημασία του αγώνα αυτού και είναι έτοιμοι να δώσουν το 100%».

Για την απουσία του Νέντοβιτς: «Πολλές φορές μία απουσία συσπειρώνει μία ομάδα. Ο Νέντοβιτς είναι ένας πολύ καλός επιθετικός παίκτης και δίνει ποιότητα στον Παναθηναϊκό. Από αυτόν περνούν περίπου 20 κατοχές και τώρα θα τις πάρουν άλλοι παίκτες οπότε χρειάζεται προσοχή. Βέβαια κι εμείς έχουμε δύο απουσίες. Αλλά δεν πρέπει αν στεκόμαστε σε αυτά. Να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να το ευχαριστηθούμε όλοι».

Για τη βαθμολογική κατάσταση της ομάδας: «Έχουμε χάσει κάποια ματς στο τέλος, αλλά έχουμε κερδίσει και κάποια στο τέλος. Έτσι είναι η Euroleague. Θα μπορούσαμε σίγουρα να έχουμε δύο τρεις νίκες περισσότερες, θα μπορούσαμε όμως και να είχαμε μια δυο νίκες λιγότερες. Είμαστε έμπειρη ομάδα και ξέρουμε πως να το διαχειριστούμε. Ένας καλός παίκτης οφείλει να κοιτάει κάθε ματς ξεχωριστά με σοβαρότητα και διάρκεια».

Για τον φετινό του ρόλο: «Θέλω όσο μπορώ να βοηθάω την ομάδα. Προσπαθώ να ανταποκριθώ σε όποιο ρόλο μου αναθέσει ο προπονητής μου. Για μενα είναι τιμή μου, έχω περάσει από όλους τους ρόλους στον Ολυμπιακό. Δεν έχω σκοπό να το τραβήξω από τα μαλλιά και να με βλέπει ο κόσμος για καιρό ακόμη. Να προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για όσο χρόνο αγωνιστώ. Έχει συμβεί και στο παρελθόν σε ορισμένα ματς να μην έχω παίξει αρκετά. Χαρά μου και μόνο να βρίσκομαι εδώ».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0