Παπαδάκος για Σπάθα στο Αστέρας-Ολυμπιακός: «Για ένα λάθος στο 90′ είναι στημένος;»

Ο άλλοτε διεθνής ρέφερι υποστήριξε τον Ηλία Σπάθα και τις αποφάσεις του στο ματς του Αστέρα με τον Ολυμπιακό το 2014.

Δείτε την εκπομπή μας

Ο Σπύρος Παπαδάκος, στην κατάθεση του στην Επιτροπή Δεοντολογίας, στην υπόθεση της «Συμμορίας» που συνεχίστηκε την Τετάρτη 8/7 στο Εφετείο, για τον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό, τον Νοέμβριο του 2014, για τον οποίο κατηγορείται ο Ηλίας Σπάθας είπε:

«Για ένα λάθος σε 90 λεπτά να πει ότι είναι στημένος» τόνισε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Τα λάθη που γίνονται στο εξωτερικό, αν γίνουν στην Ελλάδα θα έχουμε νεκρούς. Φανταστείτε να γινόταν στην Ελλάδα, το χέρι του Μαραντόνα…».

Ο Χιου Ντάλας, φέρεται να είχε δηλώσει τότε ότι αυτή η διαιτησία του Σπάθα ήταν μία από τις χειρότερες που είχε δει, με τον Παπαδάκο να σχολιάζει:

«Τα σχόλια του Ντάλας τα διάβασα στις εφημερίδες. Αμφισβητώ ότι έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση για τα λάθη του Σπάθα, αν την έκανε όμως, ποιος τον εμπόδισε να τον τιμωρήσει και γιατί στη συνέχεια τον όριζε;».

Στην Τρίπολη, ακούγοντας τα όσα είπε ο Παπαδάκος, απλά, δεν πίστευαν στ’ αυτιά τους μιας και τότε οι Αρκάδες είχαν κάνει έντονα παράπονα για την εν λόγω διαιτησία.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0