Οι νίκες πέρα από τους τρεις βαθμούς!!!

Οι νίκες πέρα από τους τρεις βαθμούς.

Ο Νίκος Καλογερόπουλος σχολιάζει των αγώνα στο Αγρίνιο και παρουσιάζει τα κέρδη του πρωταθλητή

Ο αγώνας στο Αγρίνιο ήταν γενικά ειδικών συνθηκών. Η ομάδα βρισκόταν με πολλούς βαθμούς μπροστά και ακολουθεί και το ντέρμπι στην Τούμπα. Άρα οι τρεις βαθμοί ήταν επιβεβλημένοι που ήρθαν κιόλας όπως επιβεβλημένο ήταν και ένα εκτεταμένο ροταισον . Αυτό εκτεταμένο ροταισον έγινε ,ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής των Σα και ακόμα εκτός ενδεκάδας τους Ραφινια, Χολεμπας οι οποίοι έχουν τραβήξει όλο το κουπί της χρονιάς.

 

Ο Ολυμπιακός σίγουρα δεν ήταν καλός και δεν είχε την δυναμική των προηγούμενων αγώνων αλλά πήρε τους τρεις βαθμούς διατήρησε την διαφορά στο συν δέκα και πάει στο ντέρμπι με όλα του τα όπλα και ξεκούραστος ,ένα ντέρμπι το οποίο του κάνει και η ισοπαλία γιατί δεν έχει και τίποτα να χάσει και μπορεί να αφήσει των ΠΑΟΚ στην εσωστρέφεια του και να των τελειώσει και τυπικά στις 27 Ιανουαρίου στο Καραϊσκάκη. Όμως για να επιστρέψουμε στα κέρδη που λέγαμε στην αρχή αυτά είναι η συμμετοχή του Ντρεγκερ και του Όλεγκ στην αρχική ενδεκάδα στην θέση των προαναφερθέντων. Ο Όλεγκ έδειξε από την αρχή του αγώνα πολλά πράγματα και και άφησε ακόμα περισσότερα στην φαντασία μας για το τι μπορεί να προσφέρει στο μέλλον και πιστεύω όπως πολλοί μέσα από την ομάδα λένε έχει να προσφέρει πάρα πολλά ακόμα.

Γρήγορος,μπουκαδορος και πολλές φορές συγκλίνει προς το κέντρο μπερδεύοντας των αντίπαλο. Μπορεί να εξελιχθεί στα χέρια του Μαρτίνς σε ένα πολύ καλύτερο Τσιμικα. Και για να μην το ξεχνάμε ο Όλεγκ ανακηρύχθηκε και ο κορυφαίος Μολδαβός παίχτης. Τέλος ο Ντρεγκερ έδειξε και αυτός πολλά πράγματα με πολλές κούρσες στην αντίπαλη περιοχή αλλά λίγο έχανε τα ανασταλτικά του καθήκοντα αλλά αυτό διορθώνει.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0