Μπαρτζώκας – «Πολύ σοβαρή εμφάνιση – Έχουμε δυνατότητες σαν ομάδα»

Μπαρτζώκας – «Πολύ σοβαρή εμφάνιση – Έχουμε δυνατότητες σαν ομάδα»

Δείτε την εκπομπή

Ο Έλληνας τεχνικός, στις δηλώσεις του, τόνισε ότι ήταν μια σοβαρή εμφάνιση για 4ο λεπτά, ενώ στάθηκε και στο απόλυτο του ΣΕΦ, επισημαίνοντας πως δεν μπορεί να είναι τυχαίο μιας και οι Ερυθρόλευκοι έχουν πολλές δυνατότητες.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Προφανώς είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση της ομάδας. Ήταν μία πολύ σοβαρή εμφάνιση για 40 λεπτά. Αν πούμε ότι ο στόχος ήταν να σταματήσουμε τους Τζόουνς και Οκόμπο, τότε τα καταφέραμε.

Σταματήσαμε τη δημιουργία και τους παίκτες που βοηθούν την Βιλερμπάν να βρει σκορ στην επίθεση. Σημασία έχει την κατάσταση που βρίσκεις τον αντίπαλο. Εμείς δεν είχαμε ταξίδι αυτή την διπλή αγωνιστική. Είναι μία νίκη που πραγματικά θέλαμε και την εκτιμούμε.

Θεωρούμε ότι μπορούμε να χτυπήσουμε τα ματς παντού. Το γεγονός ότι έχει επιστρέψει ο κόσμος μας βοηθάει. Μπορείς να πεις ότι ήταν θέμα προγράμματος ή συγκυριών. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο, δείχνουμε ότι έχουμε δυνατότητες σαν ομάδα. Θα δούμε μέχρι το τέλος το πώς θα τα πάμε.

Έχουμε 11 νίκες στοn πρώτο γύρο και θα κυνηγήσουμε και την 12η. Δεν θα είναι εύκολη, η έδρα είναι δυνατή. Πρέπει να βελτιωθούμε, αλλά σίγουρα έχουμε μία καλή βάση σαν ομάδα για να πάμε κάπου μακριά».

https://www.to10.gr/basket/euroleague/1900304/bartzokas-poly-sovari-emfanisi-echoume-dynatotites-san-omada/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0