Μητρόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Σε άλλες υποθέσεις ο ΠΑΟΚ είναι λαλίστατος, τώρα ήπιε το… αμίλητο νερό»

Μητρόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Σε άλλες υποθέσεις ο ΠΑΟΚ είναι λαλίστατος, τώρα ήπιε το… αμίλητο νερό»

Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την υπόθεση των εμπρησμών στα αυτοκίνητα Λουτσέσκου-Ευαγγελόπουλου, ενώ αναφέρθηκε και στην στάση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που δεν έχει πάρει ακόμη θέση!

Για την υπόθεση με τους εμπρησμούς στα αυτοκίνητα των Λουτσέσκου, Ευαγγελόπουλου που αποκάλυψε χθες η «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ» και την εμπλοκή του πρώην στελέχους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Σπύρου Μηλιωρίδη, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Bίκτωρας Μητρόπουλος.

Αφού υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να έχει εμπλοκή καθώς είναι δύσκολο να ελέγξει όλους τους υπαλλήλους που έχει, ανέφερε πως η στάση της ΠΑΕ (που δεν έχει πάρει θέση ακόμα) είναι περίεργη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βίκτωρας Μητρόπουλος : 

Για το θέμα με τους εμπρησμούς που αποκάλυψε η «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ»:

«Υπάρχει ένα πρόσωπο που είναι εμπλεκόμενο στην ιστορία, ο κύριος Μηλιωρίδης, απ’ ότι φαίνεται από τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες. Από εκεί και πέρα, όπως το βλέπω εγώ δεν φαίνεται να υπάρχει εμπλοκή του ΠΑΟΚ σαν ΠΑΟΚ από πουθενά. Ένα μέλος του φαίνεται να έδειξε μια παραβατική συμπεριφορά. Αν μια ομάδα που έχει 30-40 υπαλλήλους και κάθε ένας κάνει κάτι για να πουλήσει μούρη ή οτιδήποτε άλλο, δεν νομίζω ότι μπορεί να έχει εμπλοκή ο ΠΑΟΚ. 

Είδα μέσα σε αυτή την ιστορία ότι μιλάει στον Εριτζιάν. Ο ένας μιλάει στον αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης που ήταν στην φυλακή και σχηματίζεται η εντύπωση ότι ήταν πολύ δυνατός ή έχει διατάξει αυτός ή ήταν συνεργός στους εμπρησμούς. Από εκεί και πέρα, βλέπω μια αφωνία από πλευράς του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ όφειλε επικοινωνιακά να βγει να πει ότι δεν έχει καμία σχέση με το γεγονός, να τιμωρηθεί το στέλεχος και ότι δεν έχει καμία σχέση με τους εμπρησμούς. Ενώ, η επικοινωνία του ΠΑΟΚ είναι λαλίστατη σε άλλες υποθέσεις, τώρα κράτησε σιγή ιχθύος. 

Δεν γίνεται με άλλες παιδιάστικες συμπεριφορές και αηδίες του Γιώργου Σαββίδη να σχολιάζει, αλλά τώρα που βρέθηκε ένα τιμολόγιο να μην λέει κάτι. 

Σε άλλο σημείο στις συζητήσεις λέει ότι θα προσληφθούν από τον ΠΑΟΚ για μεροκάματο. Κάθε φορά που ο ΠΑΟΚ παίζει αγώνα, 40-50 άτομα προσλαμβάνονται από τον ΠΑΟΚ για να παίρνουν μεροκάματο. Δεν πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα μελετούσε από αυτούς που θα έπαιρνε εάν θα είχε κάποιος παραβατική συμπεριφορά. 

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βγει να πει με αφορμή όλο αυτό πως δεν έχει καμία σχέση, το τιμολόγιο το έφερε ο Μηλιωρίδης και εμείς δεν το πληρώσαμε. Έμαθα, επίσης, ότι ο κύριος Σαββίδης επέστρεψε και μετείχε σε ένα διοικητικό συμβούλιο. Αφού σε πολλά παίρνει θέση, πρέπει να ξεκαθαρίσει εάν έχει συμμετοχή ο κύριος Μηλιωρίδης και να το κατακεραυνώσει. Δεν πίνεις σε τέτοιες περιπτώσεις το αμίλητο νερό γιατί επικοινωνιακά θα βγεις λάθος».

Από ποιον μπορεί να πληρώθηκαν τα τιμολόγια:

«Δεν ξέρω τι να πω, μπορεί να μην πληρώθηκαν. Αν αυτός ο τύπος έκανε τόσο μεγάλες δουλειές όπως ακούστηκαν από τα cd, τότε δεν νομίζω ότι το πρόβλημά του θα ήταν να πάρει 500-1000 ευρώ. Είναι φανετό ότι είναι στελέχη κατώτατης βαθμίδας και κάνουν αυτές τις δουλειές».

Για τον εξαφανισμό παράγοντα υπό την απειλή Τσετσένων, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Η Άποψη»:

«Είναι ένα αληθινό ρεπορτάζ, αλλά δεν μπορώ να εμφανίσω τα ονόματα γιατί χρειάζομαι το αποδεικτικό στοιχείο. Έγκειται σε κάθε αναγνώστη εάν πιστεύει ότι εγώ και η εφημερίδα μου είμαστε φερέγγυα άτομα ή γράφουμε παραμύθια. Είναι ένα πραγματικό γεγονός».

Από πότε έχει να έρθει ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης στην Ελλάδας:

«Από τον Ιανουάριο. Νομίζω έχει σταματήσει η επιτήρησή του. Στις 14 του μηνός θα έρθει κάποιο στέλεχος της UEFA. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι θα πάρουν την διαιτησία από την ΕΠΟ. Ο ορισμός της ΚΕΔ, οι ορισμοί των διαιτητών και οι τιμωρίες δεν θα είναι πια στην ΕΠΟ. 

Εξαρτάται από το τι συμφωνία έχει κάνει ο Βασιλειάδης με τον Ινφαντίνο. Εάν ο Βασιλειάδης το περάσει σε διάταξη νόμου ή τροπολογία, τότε κανένας δεν θα πάει στην FIFA να διαμαρτυρηθεί γιατί θα τους γράψει στα παλιά τους τα παπούτσια».

Πηγή : http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/mitropoulos-ston-spor-FM-se-alles-upotheseis-o-paok-einai-lalistatos-twra-ipie-to-amilito-nero/3362212

Share and Enjoy !

0Shares
0 0