Μελισσανίδης: «Μεγάλη ντροπή – Είστε ξεφτίλες»

Μελισσανίδης: «Μεγάλη ντροπή – Είστε ξεφτίλες»

Δείτε την εκπομπή μας

Έξαλλος με τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους θεωρεί υπεύθυνος για τη χθεσινή συντριβή από τον Ολυμπιακό, ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ επισκέφτηκε το ξενοδοχείο της ομάδας και μίλησε σε σκληρή γλώσσα σε όλους, κάνοντας λόγο για ντροπή και ξεφτίλα

«Σαράντα χρόνια είχε το κλαμπ να υποστεί τέτοια ντροπή. Αυτή τη ρετσινιά θα την κουβαλάτε μια ζωή. Και να ξέρετε ότι την όποια αξία έχετε σαν παίκτες την παίρνετε επειδή φοράτε αυτό σήμα. Είναι τεράστια ντροπή αυτό που έγινε, είστε ξεφτίλες!

Θέλω επίσης να σας πω ότι αυτό που έγινε χθες με τους οπαδούς που μπήκαν μέσα στο γήπεδο είναι απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο να συμβαίνει στην ΑΕΚ. Με αυτό είμαι έξαλλος!

Ο πρώτος φυσικά που φταίει για όλο αυτό είμαι εγώ. Γνωρίζω πολύ καλά όλα τα λάθη που έχουν γίνει και θα τα διορθώσω άμεσα.

Θα τα αλλάξω όλα για να ξαναγίνει η ΑΕΚ πρώτη και αν χρειαστεί θα σας αλλάξω και όλους! Δεν θα μείνει τίποτα ίδιο, καταλάβετέ το. Το καλοκαίρι θα αλλάξουν όλα!

Απομένουν δέκα ματς. Οι μόνοι που μπορείτε να αλλάξετε την κατάσταση είστε εσεις. Στο χέρι σας είναι! Περιμένω να δω! Μόνο οποιος αξίζει πραγματικά και έχει ψυχή, θα μείνει στην ΑΕΚ

Περισσότερα σε λίγο…

Πηγή To10.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0