Μαρτίνς: «Νιώθω τον Σα δικό μου παίκτη!»

Στην ιστοσελίδα zerozero της πατρίδας του μίλησε ο Πέδρο Μαρτίνς και, μεταξύ άλλων, εξήρε την σχέση του με τον Ζοζέ Σα, αλλά και τον ίδιο τον συμπατριώτη του, γκολκίπερ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε στην έλευση του Σα στον Ολυμπιακό, αλλά και στη βελτίωσή του, φορώντας τη φανέλα του Θρύλου.

Ο Μαρτίνς, στις δηλώσεις του, που προβλήθηκαν στην ιστοσελίδα zerozero, τόνισε πως: «Συνήθως, σε όποια ομάδα πάω δεν παίρνω μαζί μου, δικούς μου παίκτες. Ο Σα ήταν ποδοσφαιριστής μου στην Μαρίτιμο, αλλά μετά είχε την ευκαιρία να κάνει το βήμα παραπάνω, πηγαίνοντας στην Πόρτο! Εκεί όμως, τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα για αυτόν, καθώς με τον Κασίγιας, δεν έπαιζε πολύ. Δεν είχε υψηλό κίνητρο και έτσι στα τέλη Αυγούστου, εξέφρασε την επιθυμία του, να αποχωρήσει. Έτσι, υπήρξε η δυνατότητα να συνεργαστώ και πάλι με τον Σα, φέρνοντας τον στον Ολυμπιακό, με την μορφή δανεισμού και μια… βολική οψιόν αγοράς».

Επίσης, για την πρόοδο του Σα, ο 50χρονος προπονητής δήλωσε: «Αρχικά, νιώθω τον Σα δικό μου παίκτη και έχει γενικά πολλές δυνατότητες. Όταν ήρθε στον Ολυμπιακό, ήταν η πρώτη φορά που ‘έβγαινε’ από την Πορτογαλία και ήθελε κάποιο χρόνο προσαρμογής. Κάτι που είχε περισσότερο στην Μαρίτιμο και λιγότερο στην Πόρτο. Γνωρίζοντας τις αρετές του, δεν πίστευα ότι θα βελτιωθεί τόσο πολύ και σε σύντομο διάστημα. Ήταν ακρογωνιαίος λίθος των επιτυχιών μας, ειδικά στα ματς της Ευρώπης. Ήταν φανταστικός».

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0