Μάρτινς: «Είναι ντροπή και δείχνει απόλυτη ανικανότητα»

Σας αναφέραμε και νωρίτερα ότι ο Πέδρο Μαρτίνς είναι έξαλλος με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Και μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, εξαπέλυσε επίθεση στην ΕΠΟ.

Δείτε το Pre-game του τελικού με την ΑΕΚ

«Δεν κατορθώσαμε να κάνουμε τον τελικό όταν έπρεπε και από τότε όρισαν την ημερομηνία της 30ής Αυγούστου. Ερχόμαστε σε αυτό το γήπεδο σήμερα και το βλέπουμε σε αυτή τη κατάσταση. Αυτό αποτελεί έλλειψη σεβασμού στο ίδιο το ποδόσφαιρο. Δεν σέβονται τους ποδοσφαιριστές. Είναι ντροπή και δείχνει απόλυτη ανικανότητα.

Πρέπει η Ελλάδα να αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο και να αρχίσει να το σέβεται γιατί το να θέλεις να διοργανώσεις τελικό κυπέλλου σε αυτό το γήπεδο είναι πραγματικά απαράδεκτο και δείχνει έλλειψη σεβασμού προς όλους μας.

Δείχνει την απόλυτη ανικανότητα της ομοσπονδίας και είναι πραγματικά ντροπή. Αυτό το παιχνίδι θα έπρεπε να ήταν το σύμβολο του ελληνικού ποδόσφαιρου. Το γεγονός πως διάλεξαν αυτήν την ημερομηνία και αυτόν τον αγωνιστικό χώρο δείχνει την ανικανότητα τους. Συγγνώμη, αλλά δεν βρίσκω άλλη λέξη», είπε ο Πορτογάλος προπονητής σε ένα απόσπασμα. Όλη η συνέντευξη θα προβληθεί την Κυριακή στο pre game της Cosmote TV για τον τελικό.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0