Μανωλάς – Ολυμπιακός: «Αυτή τη φορά μπορούμε να φτάσουμε στον “λευκό καπνό”»

Μανωλάς – Ολυμπιακός: «Αυτή τη φορά μπορούμε να φτάσουμε στον “λευκό καπνό”»

Δείτε την εκπομπή

Αρχίζουν και πληθαίνουν, ξανά, τα δημοσιεύματα στην Ιταλία τα οποία εμπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον Κώστα Μανωλά.

Οι Ιταλοί τονίζουν πως ο Έλληνας αμυντικός πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην Νάπολι, υπογραμμίζοντας πως η επιθυμία του να επιστρέψει στην πατρίδα του μπορεί να τον οδηγήσει πίσω στους «ερυθρόλευκους».

Μάλιστα, επισημαίνουν πως ο Ολυμπιακός είχε φτάσει κοντά το προηγούμενο καλοκαίρι στην απόκτησή του και πλέον υπάρχει η δυνατότητα να φτάσουμε στον «λευκό καπνό», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί, ότι τα ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν επίσης πως η Νάπολι θέλει να… ξεφορτωθεί τα 4 εκατομμύρια ευρώ που δίνει ετησίως στον παίκτη, ο οποίος είναι πιθανό να επιστρέψει στους Πειραιώτες ακόμη και τον Ιανουάριο.

Μεταξύ άλλων οι Ιταλοί τονίζουν: «Ο χωρισμός του Κώστα Μανωλά με τη Νάπολι είναι πιο κοντά απ’ όσο νομίζουμε. Η Νάπολι θέλει να σώσει τα 4 εκατ. ευρώ που δίνει “καθαρά” στον παίκτη ετησίως με τον ποδοσφαιριστή να θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο Ολυμπιακός ήταν έτοιμος να δώσει 7 εκατ. ευρώ, αλλά στη συνέχεια όλα κατέρρευσαν» Η διαπραγμάτευση, ωστόσο, θα μπορούσε να ξανανοίξει και όλα δείχνουν ότι αυτή τη φορά μπορούμε να φθάσουμε στον “λευκό καπνό”».

Δείτε την συνέχεια στο OverFM

Share and Enjoy !

0Shares
0 0