Καζάζης: «Είχαμε στόχο το τρίποντο αλλά και να ξεκουράσουμε παιδιά»

Καζάζης: «Είχαμε στόχο το τρίποντο αλλά και να ξεκουράσουμε παιδιά»

Ικανοποιημένος όχι μόνο από τη νίκη εί του ΟΦΗ, αλλά και από το ότι ξεκούρασε κάποιους παίκτες, εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης δήλωσε μετά το ματς τα εξής: «Ο στόχος μας ήταν το τρίποντο και όσο περισσότερα παιδιά να μπουν και να βρουν ρυθμό και να ξεκουραστούν κάποιοι άλλοι. Νομίζω το καταφέραμε και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας μέχρι το τέλος. Βλέπουμε ότι όλα τα παιδιά είναι ετοιμοπόλεμοι αλλά εμείς δεν χαλαρώνουμε καθόλου, μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος που είναι ο μεγάλος μας στόχος και είναι ξεκάθαρο αυτό».

Ο ακραίος του Ολυμπιακού Δημήτρης Εφραιμίδης είπε: «Είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε συνεχόμενες νίκες, γιατί όπως ξέρουμε πολύ καλά το σύστημα είναι τέτοιο φέτος και δεν μας αφήνει να κάνουμε το παραμικρό λάθος και να χάσουμε κάποιους πόντους ή κάποιο σετ. Είναι πολύ σημαντικό ότι μπορούμε και κερδίζουμε. Θεωρητικά και πρακτικά ήταν ένα πιο εύκολο ματς από τα τελευταία για αυτό έδωσε ο κόουτς χρόνο σε όλα τα παιδιά πράγματα που είναι πολύ σημαντικό, γιατί με τη σειρά των αγώνων, Τετάρτη-Σάββατο θα πρέπει όλοι να είμαστε σε ετοιμότητα».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0