Η εξήγηση για το χάλι του ΟΑΚΑ

Δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί να δει μια άσπρη μέρα… Από… γκέλα σε γκέλα, πηγαίνει, με τους «φωστήρες» που το διοικούν και τους εμπλεκόμενους… «εξυγιαντές», υπεύθυνους για την… κατάντια του.

Δείτε το Pre Game του Τελικού :

Λίγες ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος έχει ευτελιστεί όσο κανένας άλλος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Ελλάδα… το γήπεδο στο ΟΑΚΑ θυμίζει… χωράφι. Για την τραγικά κατάσταση του χλοοτάπητα και τις ευθύνες ΑΕΚ και ΠΑΟ, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM ο συντονιστής γενικός διευθυντής του Σταδίου, Κωνσταντίνος Χαλιορής.

«Η νέα διοίκηση έχουμε αναλάβει από τον Μάρτιο. Άλλαξε τελείως η εικόνα από τις υψηλές θερμοκρασίες και από έναν μύκητα. Αυτό μου έχει μεταφερθεί. Ο χλοοτάπητας ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς μόλις είχαν γίνει εργασίες και παράλληλα δεν έγιναν αγώνες, οπότε ο χλοοτάπητας “ξεκουράστηκε”», ανέφερε.

«Υπάρχει μία σύμβαση με μία ιδιωτική εταιρεία για τη συντήρηση του αγωνιστικού χώρου, αλλά όχι με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, αλλά με τις δύο ΠΑΕ που χρησιμοποιούν για έδρα. Έστειλα δύο επιστολές στις δύο ΠΑΕ για τις ενέργειές τους, ώστε το γρασίδι να επανέλθει σε καλή κατάσταση. Αυτό που είδα είναι δύο μπαλώματα στις περιοχές. Οι δύο ΠΑΕ μου είπαν ότι πιέζουν για να διορθωθεί το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε παρόντες για να βοηθήσουμε όπως μπορούμε», πρόσθεσε.

«Μέσα στο γήπεδο έχουμε στην ευθύνη μας άλλα πράγματα. Έχουμε διορθώσει το ένα μάτριξ και προσπαθούμε για τις περαιτέρω βελτιώσεις. Δεν είναι δυνατόν σε έναν ή δύο μήνες να αλλάξουμε τα πάντα. Δυστυχώς, κατά την περίοδο της καραντίνας, ήταν ευκαιρία να τρέξουμε τα θέματα, αλλά οι εταιρείες που είναι προμηθευτές μας ήταν κλειστές», κατέληξε.
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0