Ευλογία του Μάρτινς να έχεις έναν τέτοιο επιθετικό!!!

Ο Νίκος Καλογερόπουλος αναλύει τον κυριακάτικο αγώνα των πρωταθλητών και εξηγεί γιατι ήταν θέλημα θεού από τον δοκιμαζόμενο τον τελευταίο καιρό Χασάν.

Γράφει ο Νίκος Καλογερόπουλος

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση ο έσωσε προερχόμενος από τον πάγκο για άλλη μια φορά τον Ολυμπιακό και πρόσθεσε αυτό το γκολ σε μια σειρά από γκολ τα οποία είναι σημαντικά για την ομάδα. Η αρχή έγινε στο ενενήντα συν ένα στην Νέα Σμύρνη που με το γκολ του έδωσε την νίκη μετά ξανά έγινε στο ενενήντα συν ξανά στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο δίνοντας μια πολύ σημαντική νίκη και τέλος ποιος μπορεί να ξεχάσει το γκολ με την Μαρσέιγ ένα γκολ το οποίο έδωσε σχεδόν την μισή πρόκριση στον πρωταθλητή και έβγαλε και το συμβόλαιο του παίχτη.

Είναι ευλογία για έναν προπονητή ο δεύτερος του επιθετικός να έχεις πέντε γκολ φέτος και όλα κρίσιμα έχοντας χαμένους και δύο μήνες λόγο της ταλαιπωρίας του από τον κορονοιο. Ένας Χασάν που μέχρι και δύο εβδομάδες πριν ήταν αμφίβολο αν θα γυρνούσε πίσω στην αγωνιστική δράση λόγο των επιπλοκών που παρουσιάστηκαν. Τώρα να περάσουμε στον αγώνα ,ένας Ολυμπιακός κακός ο οποίος όμως προσπάθησε να κάνει το παιχνίδι του αλλά έπεσε πάνω σε έναν πολύ καλό και οργανωμένη ΠΑΣ .

Συνήθως αυτήν την εποχή η ομάδα παρουσιάζει μια αγωνιστική κοιλιά η οποία κράταγε πριν την έλευση του Πέδρο Μαρτίνς για αρκετά καιρό όμως μετά την έλευση του αυτό το διάστημα μειώθηκε και έτσι στα παιχνίδια του Φεβρουαρίου τα κρίσιμα παρουσιάζετε ιδιαίτερα ανταγωνιστικός διεκδικώντας νίκες και προκρίσεις όπως πέρσι με την μεγάλη πρόκριση επί της Άρσεναλ. Για αυτό τον λόγο δεν με φοβίζει αυτό το επαναλαμβανόμενο σερί κακών εμφανίσεων.

Το πρωτάθλημα κατά μεγάλο ποσοστό έχει κριθεί και στους κρίσιμους ευρωπαϊκούς αγώνες η ομάδα σίγουρα θα παρουσιαστεί όπως πρέπει γιατί πλέον έχει αποκτήσει μέταλλο πολύ μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας. Με τον αμοιβαίο μου σεβασμό

Share and Enjoy !

0Shares
0 0