Διοίκηση και Ομάδα ΜΑΖΙ σε έχουν στο -17 και στο… -33!

Επειδή δεν έχει ΚΑΝΕΝΑΣ τη δυνατότητα να μας τρελάνει, όσο και αν το θέλει, για να είναι αρεστός στα αφεντικά του (για τον κόσμο που τον διαβάζει δεν ενδιαφέρεται, έτσι κι αλλιώς, αφού… μία δώθε, μία κείθε είναι, ανάλογα τι συμφέρει), να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους: Αγαπητέ Λευτέρη, το ότι οι ομάδες που λατρεύεις είναι από την ομάδα που μισείς, στο -17 και στο… -33 (και τα δύο, βέβαια, φαντάζουν… – άπειρο, πλέον) είναι έργο Διοίκησης Ολυμπιακού και Ομάδας Ολυμπιακού ΜΑΖΙ!

Δείτε την εκπομπή μας

Καμία Διοίκηση δεν προσπαθεί να κλέψει καμία δόξα από καμία Ομάδα, γιατί ΜΑΖΙ την έχτισαν! Μαζί ξεσκέπασαν και ξεσκεπάζουν, κάθε αγωνιστική, τα θλιβερά σχέδια της… «εξυγίανσης».

Η μεν Διοίκηση δίνοντας μάχη εξωαγωνιστικά, να μην αφήσει το παρασκήνιο να… καταπιεί την προσπάθεια των παικτών, αλλά και να έχει η ομάδα ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ χρειάζεται, για να παίζει την μπάλα της ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΗ.

Η δε ΟΜΑΔΑ, με όλα τα γράμματα κεφαλαία, να μοιράζει δίμπαλα και τριάρες στους «συμμάχους», οι οποίοι όσο και να συστρατευθούν, εν καιρώ «εξυγίανσης», έναν Ολυμπιακό δεν κάνουν. Όσο και να ανοίγουν τις… συμμαχίες τους, όσο… κουμάντο και αν η προπαγάνδα τους υπερηφανεύεται ότι έχει στην ΕΠΟ, στις Ενώσεις, στο… οτιδήποτε, να νικήσουν τον Ελ Αραμπί και τον Βαλμπουενά και τον Τσιμίκα και τον Γκιλιέρμε και τον Σα, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ!

Όλος μαζί ο Ολυμπιακός, ως ένα, διαλύει κάθε αγωνιστική την «εξυγίανση» και την «ξεγυμνώνει»! Όπως είπε και ο Μαρτίνς, η Διοίκηση στα εξωαγωνιστικά και «εμείς συγκεντρωμένοι στο ποδόσφαιρο». ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ο καθένας από το μετερίζι του, εξαφάνισε τον… πρωταθλητή ΠΑΟΚ από το προσκήνιο, ρίχνοντάς τον στο -17, τους συμμάχους παρακάτω και τώρα… ας φαγωθούν και μεταξύ τους, ελέω CAS για το ποιος έχει έννομο συμφέρον, να κυνηγήσει το… Champions League. Εδώ γελάμε, βέβαια, γιατί σιγά μην μπει και κανείς τους στους ομίλους…

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, Ομάδα και Διοίκηση, ισοπέδωσαν φέτος την «εξυγίανση» την «προπαγάνδα», τις «συμμαχίες», το «παρασκήνιο». Και αυτό ενοχλεί… περισσότερο από όλα, Λευτέρη.
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0