Ντάνστον:”ομαδική δουλειά σε άμυνα και επίθεση”

Ο Αμερικανός σέντερ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση με 18 πόντους και ήταν το μόνιμο πρόβλημα για την άμυνα του ΑΓΟΡ. Μετά το τέλος του παιχνιδιού και στις δηλώσεις του, αναφέρθηκε στο φάουλ το οποίο δεν έγινε ποτέ όπως δήλωσε ο ίδιος πάνω στον Διαμαντίδη την περασμένη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ για το Τοp-16 της Ευρωλίγκας. Επίσης, στάθηκε στην ομαδική δουλειά που έγινε την Κυριακή το απόγευμα.ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ-ÑÅÈÕÌÍÏ

«Σήμερα ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς. Θέλαμε να έχουμε πλουραλισμό στην επίθεση, να κάνουμε ομαδική δουλειά σε άμυνα και επίθεση και νομίζω τα καταφέραμε. Γυρίσαμε σωστά τη μπάλα και μέσα και έξω από το καλάθι, είχαμε μια καλή ομαδική προσπάθεια και φτάσαμε στη νίκη», δήλωσε αρχικά ο Ντάνστον.

Σε ερώτηση για την φάση του τελευταίου λεπτού και το φάουλ που του χρέωσαν οι διαιτητές επάνω στον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο Ντάνστον είπε: «Προσωπικά πιστεύω ότι δεν ήταν φάουλ. Έβαλα το χέρι μου στην μπάλα, θα έπρεπε να δώσουν τζάμπολ. Οι διαιτητές προφανώς το είδαν από διαφορετική οπτική γωνία. Ίσως δεν θα έπρεπε να βρίσκομαι σε αυτό το σημείο, ίσως να έπρεπε να βάλω διαφορετικά το σώμα μου να είχα φύγει από την μέση».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0