ΜΙΤΣΕΛ : ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ!

e
Την… έκπληξη ότι ήδη έχει αποφασιστεί ποιος θα είναι ο επιθετικός του Θρύλου που θα αποκτηθεί και ότι αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα έκανε ο Μίτσελ μετά το τέλος του φιλικού με την Αθλέτικ Μπιλμάο.
Σε ερώτηση για το αν θα αποκτηθεί επιθετικός ο Ισπανός τεχνικός σχολίασε: «Έχουμε ήδη αποφασίσει ποιος θα είναι. Άμεσα θα ανακοινωθεί, δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο τώρα».
Όσο για το αν θα ήθελε να έχει αντίπαλο τον Ερνέστο Βαλβέρδε στους ομίλους του Champions League σχολίασε χαμογελώντας: «Θα μου άρεσε να περνάγαμε».
Σχετικά με την εμφάνιση των ερυθρόλευκων στο σημερινό φιλικό τόνισε: «Μας έλειψε ο ρυθμός, κάτι που ήταν φυσιολογικό, αλλά μας έλειψε και η ακρίβεια. Λόγω αυτής της έλλειψης, χάσαμε τον έλεγχο μέσα στο γήπεδο κάποιες στιγμές και χρειάστηκε να καταβάλλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που έχει πι γρήγορο ρυθμό, καθώς βρίσκεται έξι μέρες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματός της . Το ματς είχε απ’ όλα. Και καλά και άσχημα».
Σε ερώτηση για την κατάσταση των Μποτία και Αφελάι ανέφερε: «Δεν θέλω να κάνω διακρίσεις. Όλοι οι παίκτες έχουν προσπαθήσει πολύ και είναι κρίμα να κάνουμε επιλογή. Έχουμε καινούριους ποδοσφαιριστές που μας αρέσουν, μπορεί να έρθουν κι άλλοι και πρέπει να πάρουμε αποφάσεις που μπορεί να είναι άδικες».
Όσον αφορά στην εικόνα του Ολυμπιακού στα φιλικά, ανέφερε: «Και πέρυσι ξεκινήσαμε με ήπιο τόνο τα φιλικά. Είναι σημαντικά αλλά πιο σημαντική είναι η δουλειά που γίνεται στην προπόνηση, σ’ αυτή δίνουμε σημασία. Μας αρέσει να δίνουμε δυνατά φιλικά και να τεστάρουμε την κατάστασή μας, όμως σήμερα είχε φοβερή ζέστη και ήταν δύσκολο να γίνει κάτι καλό».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0