Γκριν: «Να δείξουμε το μέταλλό μας με την ΑΕΚ»

Γκριν: «Να δείξουμε το μέταλλό μας με την ΑΕΚ»

Γκριν: «Να δείξουμε το μέταλλό μας με την ΑΕΚ»

Αναφέρθηκε στο ματς του Ολυμπιακού με την άλλη αήττητη ομάδα της Basket League ο 25άχρονος γκαρντ

Γκριν

Στη ειδική σημασία που έχει ένα πειστικό θετικό αποτέλεσμα έπειτα από ήττα στάθηκε ο Έρικ Γκριν σχολιάζοντας το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Εν όψει της αναμέτρησης της 8ης αγωνιστικής της Basket League, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (27/11, 19:00), ο 25άχρονος Αμερικανός γκαρντ ανανέωσε το μπλογκ του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. Αναλυτικά έγραψε:

«Φίλες και φίλοι μου καλησπέρα, ελπίζω να είστε όλοι καλά. O ρυθμός των αγώνων είναι καταιγιστικός και έτσι, όπως έχω πει τόσες φορές φέτος, δεν μπορούμε να στεκόμαστε σε μια νίκη ή σε μια ήττα περισσότερες από 24 ώρες. Όσο καλή ή όσο κακή και εάν είναι αυτή η νίκη ή η ήττα.

Δυστυχώς απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν παίξαμε καλά. Τώρα, όμως, δεν μπορούμε να… κλαίμε πάνω από αυτό το παιχνίδι. Μπροστά μας έχουμε το ματς με την ΑΕΚ. Ένα παιχνίδι το οποίο είναι εξίσου δύσκολο. Όπως και εμείς, έτσι και αυτοί δεν έχουν ήττα.

Από το βράδυ του Σαββάτου και μετά, μόνο μια από τις δύο ομάδες θα είναι αήττητη και θα πρέπει να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να είμαστε εμείς αυτοί που θα νικήσουμε. Ένα πράγμα που πιστεύω πάρα πολύ και το έχω ως φιλοσοφία ζωής, είναι το να μετράω τη δύναμη των ανθρώπων μετά από μια κακή στιγμή.

Εμείς, ως ομάδα, είχαμε την κακή μας στιγμή απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, τώρα, λιγότερο από 48 ώρες μετά, θα πρέπει να δείξουμε, απέναντι στην ΑΕΚ, από τι μέταλλο είμαστε φτιαγμένοι. Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να αφήσουμε το ματς με τη Μακάμπι να μας επηρεάσει. Φιλικά, Έρικ».