Παίξε Pac Man, Words with Friends κ.ά. παιχνίδια άμεσα από το Facebook Messenger! [Videos]

Παίξε Pac Man, Words with Friends κ.ά. παιχνίδια άμεσα από το Facebook Messenger! [Videos]

Η Facebook πειραματίστηκε με τα παιχνίδια μπάσκετ και ποδοσφαίρου, στη συνέχεια λάνσαρε τη δική gaming πλατφόρμα και τώρα πραγματοποιεί ακόμη ένα βήμα για να μας κρατά απασχολημένους (και να σκοτώνει την παραγωγικότητα μας) στο Facebook Messenger. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι με τη νέα αναβάθμιση της εφαρμογής για συσκευές Android και iOS θα έχουμε τη δυνατότητα να παίζουμε παιχνίδια άμεσα και να ανταγωνιζόμαστε τους φίλους μας.

Η λειτουργία Instant Games περιλαμβάνει για αρχή 17 παιχνίδια όπως Pac Man, Space Invaders και Words with Friends, και υποστηρίζεται από συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android 5.0+ ή iOS 8+.

Για να παίξετε θα πρέπει να αναβαθμίσετε την εφαρμογή στην τελευταία έκδοση (μπορεί να μην έχει έρθει ακόμα το update σε όλους), στη συνέχεια να ανοίξετε μια συνομιλία και εκεί θα δείτε το νέο εικονίδιο με το τηλεχειριστήριο. Επιλέξτε το παιχνίδι που θέλετε και μόλις ολοκληρώσετε την προσπάθεια σας, ο συνομιλητής σας θα δει το σκορ και αν το επιθυμεί μπορεί να παίξει άμεσα για να σας νικήσει.

Σημειώστε ότι τα παιχνίδια “τρέχουν” μέσα από την πλατφόρμα της Facebook και δεν χρειάζεται download για να παίξετε.

[Facebook]

Share and Enjoy !

0Shares
0 0