Πώς θα καταλάβετε αν σας απατάει η γυναίκα σας??

Πώς θα καταλάβετε αν σας απατάει η γυναίκα σας??

apistia2

Ποια είναι μερικά από τα συνηθέστερα συμπτώματα που εμφανίζει μια γυναίκα που απατάει το σύντροφό της???

Ένα από τα σημαντικότερα βήματα είναι να εντοπίσετε τυχόν αλλαγές στη συμπεριφορά της.Έτσι, αν εκείνη είχε πάντα καλές σχέσεις με το αντίθετο φύλο (καλύτερες από ότι με το γυναικείο) και έχει πολλούς άνδρες φίλους, μην αρχίσετε να γίνεστε παρανοϊκός όταν την ακούσετε να μιλάει στο τηλέφωνο με ένα φίλο της ή όταν σας ανακοινώσει ότι το απόγευμα έχει να πάει για καφέ με ένα συνάδελφο.

Δεν είναι πλέον κολλημένη μαζί σας

Αν δεν ήθελε ποτέ να πάει μόνη της για ψώνια, για καφέ, για γυμναστική ή ακόμη και να διασχίσει το δρόμο και ξαφνικά δεν χρειάζεται τη συντροφιά σας, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι κάποιος άλλος αναπληρώνει το κενό. Εντάξει, υπάρχει πιθανότητα να χρειάζεται λίγο χρόνο για τον εαυτό της, αλλά αν είναι ασυνήθιστα ανεξάρτητη, τουλάχιστον σε σύγκριση με το παρελθόν, αυτό μπορεί να απλά να σημαίνει ότι δεν σας έχει πλέον και τόση ανάγκη.

Δεν θυμώνει πια

Αν δεν θέλετε να τη συναντήσετε για μεσημεριανό γεύμα ή να βγείτε μαζί της και με τις φίλες της, αλλά τώρα πια δεν την πειράζει καθόλου, τα πράγματα είναι ύποπτα. Μέχρι πριν από λόγο καιρό κάθε κίνησή σας έπρεπε να είναι προμελετημένη, αλλά πλέον όλα τα μικρά πράγματα στα οποία συνήθως τα κάνετε θάλασσα δεν την εξοργίζουν. Αυτό θα μπορούσε να είναι και καλό, αλλά την ίδια στιγμή πρέπει να σας κάνει να αναρωτηθείτε για ποιο λόγο δεν την ενδιαφέρει.

Είναι μυστικοπαθής

Το τελευταίο διάστημα δεν έχει καμία διάθεση να μοιραστεί πράγματα μαζί σας και για να μάθετε το παραμικρό θα πρέπει να τη βομβαρδίσετε με ερωτήσεις, γιατί δεν δείχνει προθυμία να σας δώσει οποιαδήποτε πληροφορία για τα διάφορα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή της.

Ρίχνει όλη την προσοχή πάνω σας

Όταν της θέτετε ερωτήματα για τον εαυτό της, γυρίζει την κουβέντα σ’ εσάς. Εκεί που παλιά δεν έβαζε γλώσσα μέσα της, τώρα φαίνεται σαν να έχουν οι μπαταρίες της εξαντληθεί και όταν τη ρωτάτε πώς ήταν η νύχτα της, αλλάζει θέμα. Τώρα το επίκεντρο είστε εσείς, μόνο εσείς, αντί για το «έκανα αυτό» ή «πήγα εκεί χθες το βράδυ».

Σας έχει στα όπα–όπα

Είστε πια στο επίκεντρο! Η σύντροφός σας σας καλοπιάνει συνέχεια, σας ζητάει να βγείτε έξω, σας λέει «σ’ αγαπώ» ακόμη και χωρίς να υπάρχει λόγος και αιτία. Προσφέρεται ακόμη και να πλύνει το αυτοκίνητό σας και να παρακολουθήσει έναν αγώνα πυγμαχίας μαζί σας. Αν και αυτές οι κινήσεις είναι κάτι περισσότερο από γλυκές, πρόκειται για αυτό το είδος συμπεριφοράς που θα πρέπει να σας βάλει σε υποψίες. Αν ξαφνικά σας βομβαρδίζει με (υπερβολικά) κομπλιμέντα, ίσως ήρθε η ώρα να ψάξετε τι πραγματικά συμβαίνει.

Δεν υπάρχει λόγος να γίνετε παρανοϊκός και καχύποπτος απλά και μόνο επειδή η γυναίκα σας παρουσιάζει κάποιο από τα παραπάνω συμπτώματα. Αν νομίζετε ότι η συμπεριφορά της έχει αλλάξει ή την πιάσατε να λέει ψέματα, μην την κατηγορήσετε ότι σας απατάει. Σκεφτείτε αν σας έχει δώσει ή όχι αφορμή για να έχετε υπόνοιες για την ύπαρξη τρίτου προσώπου ή αν έχετε αχαλίνωτη φαντασία επειδή φοβάστε μην τη χάσετε.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0