Η συνέντευξη της Κυριακής : Το καυτό μοντέλο Μαρία Σαατσάκη, μας λύνει τις απορίες!

Η συνέντευξη της Κυριακής : Το καυτό μοντέλο Μαρία Σαατσάκη, μας λύνει τις απορίες!

Η γνωστή σε όλους σας στήλη RED HOT, φιλοξενεί σήμερα την καυτή Κρητικιά Μαρία Σαατσάκη!

10353332_1410136365941846_3500368880977253807_o

Η κούκλα Μαρία Σαατσάκη κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης και σήμερα ζει και εργάζεται στην Αθήνα! Έχουμε την τιμή και τη χαρά να τη φιλοξενήσουμε σε μία απολαυστική συνέντευξη καθώς και την ευκαιρία να γνωρίσουμε τον άνθρωπο Μαρία, πέρα από τις καταπληκτικές φωτογραφίες που έχουν ξετρελάνει όλο τον αντρικό πληθυσμό!

Μετά τη μικρή εισαγωγή, πάμε κατευθείαν να βουτήξουμε στα “βαθιά”!

RV : Καταρχήν Μαρία να σε ευχαριστήσουμε για την συνέντευξη που μας παραχωρείς! Να σου επισημάνουμε πως οι αναγνώστες του RedVoice λάτρεψαν το καυτό αφιέρωμα που κάναμε για σένα και όλοι ανυπομονούσαμε για αυτή τη γνωριμία!

Μ.Σ. : Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του RedVoice και φυσικά σε όλη την ομάδα. Συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε αν και ως γυναίκα τα αθλητικά δεν είναι το φόρτε μου! Παρακολουθώ όμως τις άλλες στήλες και τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα όπως και τα νέα της Εθνικής μας ομάδας!

RV : Γενικά με τον αθλητισμό ποια είναι η σχέση σου? Υπάρχει κάποιο άθλημα που σου αρέσει περισσότερο? Στη μάχη Μπάσκετ VS Ποδόσφαιρο, ποιο είναι αυτό που σε κερδίζει?

Μ.Σ. : Είμαι υπέρ του αθλητισμού ..δίνοντας την δυνατότητα για άσκηση και ενδυνάμωση της φυσικής κατάστασης βελτιώνουμε τη σωματική μας υγεία ενώ ταυτόχρονα μας δημιουργεί καλή διάθεση και αίσθημα ευεξίας, παράλληλα ενισχύει την προσωπικότητα και την ψυχική μας ισορροπία !!! Δεν θα σταματήσω ποτέ να γυμνάζομαι, είναι τρόπος ζωής !!! Λατρεύω πάντως περισσότερο, να παρακολουθώ το ποδόσφαιρο.

RV : Η αλήθεια είναι πως δεν σε έχουμε δει σε κάποιο γήπεδο. Το βέβαιο είναι πως αν είχες κάποια παρουσία, τα “λαγωνικά” φωτορεπόρτερ θα σε είχαν εντοπίσει και θα έκανες το γύρο του έντυπου και του ηλεκτρονικού τύπου αλλά και της τηλεόρασης. Να υποθέσουμε πως λόγω καταγωγής από το Ηράκλειο Κρήτης, υποστηρίζεις τον ΟΦΗ?

Μ.Σ. : Πραγματικά δεν πηγαίνω συχνά στο γήπεδο γιατί σιχαίνομαι τους τραμπουκισμούς και δεν νιώθω την ασφάλεια που θα ήθελα.. από την άλλη με εξιτάρει όταν βρίσκομαι εκεί γιατί ζω από κοντά την κατάσταση, φωνάζω, πορώνομαι, εκτονώνομαι και ξεχνάω οτιδήποτε άλλο με απασχολεί εκείνη την ώρα. Αλλά συνήθως κάθομαι σπίτι με τους φίλους μου, να δούμε τους αγώνες και μου αρέσει να μαγειρεύω και να πίνουμε κρασί, δεν το αλλάζω με τίποτα!!!Λόγω καταγωγής φυσικά, έχω ιδιαίτερη συμπάθεια στον Ο.Φ.Η!

1511754_1393752030913613_7212071648143053960_o

RV : Τυχεροί οι φίλαθλοι του ΟΦΗ και η Κρήτη γενικά, αλλά ας πάμε σε λίγο πιο προσωπικά ζητήματα! Όταν θέτεις στόχους, αυτοί είναι μακροπρόθεσμοι ή βραχυπρόθεσμοι? Για ποιους λόγους θεωρείς ότι πετυχαίνεις σε ότι επιτυγχάνεις  και για ποιους λόγους αποτυγχάνεις όταν η έκβαση δεν είναι η αναμενόμενη?

Μ.Σ. : Γενικά στην ζωή μου έχω μάθει να λειτουργώ με μακρυπρόθεσμους στόχους χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι δεν βάζω και βραχυπρόθεσμους.. όταν βάζω στόχο να κάνω κάτι το οποίο μου αρέσει και με εκφράζει συνήθως τα καταφέρνω σε όλους τους τομείς..όταν δεν δίνω την σοβαρότητα που πρέπει και το παίρνω λίγο ανάλαφρα τότε συνήθως η αποτυχία είναι αναμενόμενη

RV : Κάποιες στιγμές η κριτική μπορεί να είναι αρνητική! Ποια η δική σου άποψη? Πως το αντιμετωπίζεις? Επηρεάζεσαι, τη δέχεσαι, εκνευρίζεσαι? Αξιολογείς από ποιον προέρχεται και πόσο σοβαρά τη λαμβάνεις υπόψη σου για τα επόμενα βήματά σου!

Μ.Σ. : Την δέχομαι από όλους, με επηρεάζει όμως αυτή που γίνεται από ανθρώπους που θεωρώ αντικειμενικούς

RV : Ποιο είναι το τίμημα για να ακολουθήσεις το όνειρό σου? Έχεις τοποθετήσει “ΠΡΕΠΕΙ” στα όνειρα αυτά? Υπάρχουν όρια στις επιλογές και συμβιβασμοί?

Μ.Σ. : Το τίμημα είναι η σκληρή δουλειά και η διαρκής προσπάθεια, όριο όμως είναι η υγεία μου, γιατί χωρίς αυτήν δεν μπορώ να πραγματοποιήσω κανένα στόχο.

RV : Αν είχες τη δύναμη να σβήσεις από το παρελθόν σου κάποιο πρόσωπο, στιγμή, πράγμα ή κατάσταση ώστε να μην είχε συμβεί, ποιος ή τι θα ήταν και γιατί? Πως θα σε ωφελούσε η μη ύπαρξή του?

Μ.Σ. : Δεν θέλω να σβήσω κανέναν και τίποτα, δεν μετανιώνω για το παρελθόν μου, ακόμη και τα λάθη μου ήταν εμπειρίες που έχω μάθει από αυτές. 

10375905_1435887906700025_2669276374982748363_n

RV : Ποιος είναι ο μεγαλύτερός σου φόβος?

Μ.Σ. : Ο θάνατος και τρομάζω για την υγεία των κοντινών μου ανθρώπων

RV : Ποιος είναι ο ορισμός σου για την απόλυτη ευτυχία? Υπάρχει?

Μ.Σ. : Να είμαι ευτυχισμένη με τους ανθρώπους που αγαπάω, να πραγματοποιώ τα όνειρα μου και να έχω την οικονομική δυνατότητα να τους κάνω ευτυχισμένους Και σαφώς πάνω από όλα να έχω την υγεία μου γιατί είναι είναι το παν.

RV : Τι νοσταλγείς περισσότερο?

Μ.Σ. : Την ξεγνοιασιά της παιδικής μου ηλικίας, νοσταλγώ το κάθε τι από αυτήν την περίοδο της ζωής μου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νιώθω ακόμη ´παιδί ´

RV : Αχ τι είπες, η ξεγνοιασιά της παιδικής ηλικίας λείπει σε όλους μας!!! Ποιο είναι το πιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό σου?

Μ.Σ. : Είμαι γενικά πολύ αισιόδοξη και ενθουσιώδης … αλλά το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό μου είναι ο δυναμισμός μου και η εξυπνάδα μου για να μπορώ να ανταποκρίνομαι στις οποιεσδήποτε συνθήκες και εκπλήξεις που μου επιφυλάσσει η ζωή.

RV : Τι θεωρείς πιο σημαντικό στους φίλους?

Μ.Σ. : Την κατανόηση και την ειλικρίνεια, να είναι δίπλα μου στα δύσκολα και να μου ασκούν αυστηρή κριτική για να γίνομαι καλύτερη. Δεν μου αρέσει να με προστατεύουν με την κριτική παρουσιάζοντάς μου ψευδή εικόνα! Μου αρέσει η αλήθεια όσο σκληρή και αν είναι!

10390102_1393769454245204_3436612893179203756_n

RV : Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που σου έχουν δώσει?

Μ.Σ. : Να μην το βάζω ποτέ κάτω και να είμαι αληθινή, να μην πάψω ποτέ να ονειρεύομαι και να έχω πάθος για την ζωή

RV : Τι θεωρείς ως έσχατο βαθμό δυστυχίας?

Μ.Σ. : Τον χαμό των αγαπημένων μου προσώπων

RV : Ποιον αγαπάς περισσότερο στη ζωή σου?

Μ.Σ. : Αυτοί που αγαπάω περισσότερο στην ζωή μου είναι αυτοί που μου δίνουν δύναμη για να προχωρήσω και να πραγματοποιήσω τα όνειρα μου και με γεμίζουν αισιοδοξία, αυτοί που είναι δίπλα μου μέχρι στιγμής είναι η οικογένεια μου και οι φίλοι μου

RV : Ποια είναι η άποψή σου για το γάμο? Είναι ένας θεσμός που κατά περιόδους έχει χτυπηθεί αρκετά αλλά επιβιώνει στο πέρασμα του χρόνου! Έχεις στα σχέδια σου να κάνεις οικογένεια? Έχεις σκεφτεί τη Μαρία ως Σύζυγο-Μητέρα-Επαγγελματία?

Μ.Σ. : Θα ήθελα πολύ να παντρευτώ και να κάνω παιδάκια ,είχα κάνει γάμο σε μικρή ηλικία αλλά δεν διήρκεσε, ελπίζω να βρεθεί ο κατάλληλος. Θεωρώ την μητρότητα το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή μιας γυναίκας, πιστεύω ότι θα τα παρατήσω όλα για να αφοσιωθώ στην οικογένεια μου. Μόλις βρεθεί ο κατάλληλος άντρας βέβαια που θα με κάνει να νιώσω ασφάλεια ..!!

RV : Αυτή την περίοδο βρίσκεσαι σε σχέση? Δηλώνεις ερωτευμένη και πόσο εύκολο είναι υπάρξει εμπιστοσύνη στο ζευγάρι όταν μόνο ο ένας από τους δύο βρίσκεται στο χώρο του μόντελινγκ?

Μ.Σ. : Αυτή την περίοδο βρίσκομαι σε σχέση και είμαι πολύ ερωτευμένη, ο σύντροφος μου δεν έχει καμιά σχέση με τα καλλιτεχνικά. Φυσικά με όλα αυτά που ακούει για τον χώρο ανησυχεί, αλλά εγώ με την στάση ζωής μου και με την συμπεριφορά μου τον έχω κάνει να μου έχει εμπιστοσύνη. Προσπαθώ να περνάω χρόνο μαζί του γιατί η δουλειά μου απαιτεί να είμαι πολλές ώρες εκτός σπιτιού να ταξιδεύω κτλ

10441105_1437959943159488_8119823503107708736_n

RV : Τι απεχθάνεσαι περισσότερο?

Μ.Σ. : Το ψέμα την αχαριστία και την υποκρισία …είναι λέξεις-συναισθήματα που τα απεχθάνομαι και δεν υπάρχουν στην ζωή μου

RV : Ποιον Έλληνα επώνυμο εκτιμάς περισσότερο?

Μ.Σ. : Τον Μίκη Θεοδωράκη. Για την προσφορά του στην Ελλάδα,  είναι ένα πρόσωπο-καλλιτέχνης τον οποίο εκτιμώ απεριόριστα.

RV : Το μόντελινγκ έχει ημερομηνία λήξης! Έχεις σκεφτεί τα επόμενα μελλοντικά σου σχέδια μόλις αποσυρθείς από το χώρο της μόδας?

Μ.Σ. : Καταρχήν έχω τελειώσει και σχέδιο μόδας και έχω σκεφτεί να ανοίξω μια αλυσίδα καταστημάτων με επώνυμα ρούχα, ήδη μου έχουν προτείνει κάποιοι επιχειρηματίες να συνεργαστούμε. Απλώς σαν άνθρωπος εγώ ζω το τώρα και αυτή τη στιγμή με εκφράζει και με γεμίζει το modeling

RV : Κατά καιρούς έχουν ακουστεί αρκετά για αυτό το χώρο. Ο κόσμος έχει την εντύπωση ότι υπό το φως των προβολέων διακινούνται παρασκηνιακά με ευκολία τα ναρκωτικά! Ποιο είναι το σχόλιό σου? Πόσο αληθινό είναι?

Μ.Σ. : Πραγματικά όπου και να κοιτάξουμε τα ναρκωτικά είναι μια διαχρονική μάστιγα, μια μόδα που δεν παλιώνει και παρά τα αυστηρά μέτρα που λαμβάνονται παγκοσμίως, οι έμποροι βρίσκουν τρόπο και ελίσσονται. Δεν γίνεται διακίνηση ναρκωτικών μόνο στο χώρο της μόδας που νομίζουν πολλοί, εγώ προσωπικά δεν έχω καπνίσει ούτε τσιγάρο όχι να δοκιμάσω κιόλας, είμαι εναντίον, κάθετη. Τα ναρκωτικά είναι στάση ζωής, θέμα επιλογής, τα βρίσκεις παντού, σε καφετέριες, σε σχολεία, σε περίπτερα, στο δρόμο! Είναι επιλογή σου να μην τα επιλέξεις και να καταστρέψεις τον οργανισμό σου, τη ζωή σου, τα πάντα! Είμαι υπέρ της υγιεινής διατροφής και της γυμναστικής και απέχοντας από αυτά έχω υγεία, διαύγεια άρα και την ικανότητα να κάνω σχέδια υλοποιήσιμα για το μέλλον μου

10462552_1435888043366678_3894963014035473476_n

RV : Ζούμε στον καιρό της ύφεσης! Τα τελευταία χρόνια ήταν αρκετά σκληρά για όλα τα επαγγέλματα και φυσικά και για το χώρο της μόδας! Συνάδελφοί σου έχουν ήδη εγκαταλείψει το χώρο γιατί δεν υπάρχει δουλειά! Πως είναι τα πράγματα γενικά?

Μ.Σ. : Δυστυχώς η κρίση είναι παγκόσμια και σε όλους τους τομείς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μοντέλα καταξιωμένα στο χώρο μας δεν έχουν την δυνατότητα ή τις ευκαιρίες να συνεχίσουν κανονικά την δουλειά τους. Η μόνη διάφορα είναι ότι δεν πρέπει να επαναπαύεσαι και να προσπαθείς όσο το δυνατόν περισσότερο. Μόνο με σκληρή δουλειά και ταπεινότητα, με γρήγορη αντίληψη και σωστές επιλογές μπορείς να συνεχίσεις! Αυτό όμως σήμερα ισχύει για όλους και όχι μόνο στο χώρο του μόντελινγκ!

RV : Πριν κλείσουμε θέλουμε μια κρίσιμη ερώτηση! Θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό? Έχεις γούρια? Αν δηλαδή σε πάρουμε μαζί σας στο γήπεδο Καραϊσκάκης στο δύσκολο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης, θα έκανες κάποια μαγικά ώστε να νικήσουμε μια κορυφαία Ισπανική ομάδα?

Μ.Σ. : Γενικά σαν άνθρωπος θεωρώ ότι φέρνω γούρι στους γύρω μου… πόσω μάλλον στην ομαδάρα μας. Τώρα όσο για τα μαγικά δυστυχώς δεν εχω το μαγικό ραβδάκι, πάντα κουβαλάω ένα φυλαχτό στην τσάντα μου που το εχω πάρει απο μοναστήρι

10593099_1438030343152448_8587061970785942893_n

RV : Θα χαρούμε τότε να σε δούμε στο γήπεδο να εκτονώνεσαι και να πορώνεσαι όπως μας είπες! Σίγουρα θα είναι εκπληκτική εικόνα!!! Ξέρουμε ότι οι απαιτήσεις τις δουλειάς σου είναι ιδιαίτερα αυξημένες και ο χρόνος σου πολύτιμος. Έτσι δεν θα σε ταλαιπωρήσουμε άλλο! Είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος πήρε μια μεγάλη γεύση του τι εστί Μαρία Σαατσάκη. Θα ομολογήσω πως οι απαντήσεις σου είναι πολύ μετρημένες που δείχνουν χαρακτήρα άρτιο, ένα κορίτσι προσγειωμένο, με σκέψη και ωριμότητα! Πολλά συγχαρητήρια!

Μ.Σ. : Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και ανταποδίδω! Ο χρόνος μαζί σας πέρασε υπέροχα, με αμοιβαία αλληλεπίδραση και επικοινωνία! Ήταν όλα ευχάριστα. Όσο για την ωριμότητα, η αλήθεια είναι πως η ζωή θέλει μέτρο, σε όλα! Χρειάζεται και η τρέλα και η ανεμελιά και η χαλαρότητα, αλλά πάντα με μέτρο καθώς αν “ξεφύγεις”, το ποτάμι δε γυρίζει πίσω! Θέλει προσοχή και σοβαρότητα!

RV : Σε ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο που μας αφιέρωσες Μαρία! Θα σου ευχηθούμε πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής, τόσο προσωπικές όσο και επαγγελματικές. Εμείς ως RedVoice θα συνεχίσουμε να σε στηρίζουμε με την ευχή να απολαμβάνουμε κάθε μέρα περισσότερο Μαρία Σαατσάκη! Επιφυλασσόμαστε μάλιστα για νέα συνέντευξη στο μέλλον ώστε να μας αναλύσεις τα σχέδια σου από το μόντελινγκ και μετά!

Μ.Σ. : Και σε εσάς πολλές επιτυχίες, καθώς και το δικό σας έργο έχει αυστηρή κριτική! Κάθε μέρα πρέπει να ικανοποιείτε ανθρώπους με διαφορετικούς χαρακτήρες, σκέψεις, προβλήματα και το να τους έχεις ικανοποιημένους όλους είναι εξαιρετικά δύσκολο! Θα χαρώ πολύ να ξαναμιλήσουμε και να τα πούμε όλα στο μέλλον. Πολλούς χαιρετισμούς σε όλους τους αναγνώστες σας!

10613040_1538230263074545_3574960166426983452_n 10533728_1435886956700120_7275540191960117406_n 10300097_1393751987580284_7282834695465642088_n 10547606_1435887983366684_7193295690133989213_n 10298900_1435887960033353_3894096168647252571_n 10275483_1393751454247004_1345208256412887381_o 10559669_1435885873366895_3310710352211328339_n 10557332_1435885906700225_5329183753697451824_n 10342878_1435885890033560_2473012852886977353_n 10257170_1435885930033556_5213197591483558296_n 10542911_1435887286700087_4601451572996137329_n 10513244_1435887310033418_205780359618627995_n 10561678_1435887746700041_7294424704889276230_n 1399735_1393751677580315_8833544766948515535_o 616598_1456190698003079_880317163983071353_o 10387041_1393769784245171_4871010963907760477_o 10348445_1393769814245168_2415413476742896445_n 10341586_1393763714245778_904851656473572636_n 983694_1393762284245921_4407220185463914194_n

Share and Enjoy !

0Shares
0 0