Η Shay Mitchell πέταξε το μαγιό της στη Μύκονο

 

Η Shay Mitchell πέταξε το μαγιό της στη Μύκονο

Η 30χρονη Καναδή ηθοποιός και μοντέλο Shay Mitchell αυτό το χρονικό διάστημα κάνει τις διακοπές της στο νησί των ανέμων, και δεν έχασε την ευκαιρία να χαρεί τον ήλιο και την Ελληνική θάλασσα χωρίς το μαγιό της, αλλά ο παπαράτσι ήταν εκεί.

Η πανέμορφη Shay Mitchell βρέθηκε στην παραλία της Μυκόνου, την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 και προκάλεσε σχετική αναστάτωση στην παραλία του νησιού, όταν αποφάσισε να χαρεί τον ήλιο και την θάλασσα χωρίς το μαγιό της.

Για όσους δεν την γνωρίζουν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η 30χρονη Shay Mitchell που γεννήθηκε στις 10 Απριλίου 1987 στο Μισισάουγκα, έχει υψος: 1,71 μέτρα και είναι ηθοποιός και μοντέλο από τον Καναδά, με υπέροχο κορμί, που χάρη στις παπαράτσι φωτογραφίες έχουμε την ευκαιρία να το θαυμάσουμε όλοι.

Μάλιστα οι πόζες της γρήγορα έκαναν το γύρο του κόσμου, και σαν αποτέλεσμα είχε ακόμη μια δωρεάν διαφημιστική προβολή για την χώρα μας, και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο.

Δείτε το κανάλι της στο youtube.com

Για να αντιληφθείτε την δυναμική της Shay Mitchell θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με 4,654 δημοσιευμένες φωτογραφίες της κατάφερε να την ακολουθούν περισσότεροι από 17,4 εκατομμύρια followers, και οι φωτογραφίες της που ανέβασε από την Μύκονο έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον σε αρκετά εκατομμύρια φίλους της.

Δείτε το βιογραφικό της στη wikipedia.org

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Πηγή : LIFEVIEWS-HOT