Η Pamela Reif τα έδωσε όλα στη Μύκονο

 

Η Pamela Reif τα έδωσε όλα στη Μύκονο

Η 20χρονη Γερμανίδα μοντέλο Pamela Reif αναστάτωσε όσους την πήραν χαμπάρι στη Μύκονο. Πήγε, και ούτε το mykonos live tv δεν την πήρε είδηση, αλλά ανέβασε πολύ όμορφες πόζες στο Instagram, που την ακολουθούν περισσότεροι από 3 εκατομμύρια followers.

Η Pamela Reif απολαμβάνει διακοπές της στο κοσμοπολίτικο νησί των ανέμων, συνοδευόμενη από τον Robert Bauer που απόλαυσαν παρέα την παραλία στη Μύκονο, την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017.

Για όσους δεν γνωρίζουν την Pamela Reif θα πρέπει να πούμε ότι είναι μια πανέμορφη Γερμανίδα μοντέλο γυμναστικής και αστέρι των κοινωνικών δικτύων ενημέρωσης.

Η 20χρονη απολαύστε τις διακοπές της και ανέβασε πολύ όμορφες φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό, και συγκαταλέγεται σε ακόμη μια διάσημη των social media που διαφημίζει με το κορμί της την χώρα μας.

Δείτε την σελίδα της: aboutpam.com

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Τέλος,  θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Pamela Reif έχει εκπληκτικές επιδώσεις στο Instagram, αφού με 968 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον περισσοτέρων από 3 εκατομμύρια followers.

Pamela ReifPamela ReifPamela ReifPamela ReifPamela ReifPamela ReifPamela ReifPamela ReifPamela ReifPamela ReifPamela ReifPamela ReifPamela ReifPamela ReifPamela ReifPamela ReifPamela ReifPamela ReifPamela ReifPamela ReifPamela ReifPamela ReifPamela ReifPamela ReifPamela ReifPamela ReifPamela ReifPamela ReifPamela ReifPamela ReifPamela ReifPamela ReifPamela ReifPamela ReifPamela ReifPamela Reif

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Πηγή : LIFEVIEWS-HOT