Απίστευτη βραδινή έξοδος.. διάσημης χωρίς καθόλου εσώρουχα!!! (pics)

Απίστευτη βραδινή έξοδος.. διάσημης χωρίς καθόλου εσώρουχα!!! (pics)

Η ίδια υποστηρίζει ότι είναι καλλιτέχνης της hip-hop σκηνής, αλλά εμείς την γνωρίζουμε πιο πολύ από τις σέξι εμφανίσεις της.. Αυτή τη φορά όμως μας ξεμάτιασε!!!

184675

Η Nikki Mudarris δεν φοράει εσώρουχα στη βραδινή της  έξοδο στο Nightclub με το όνομα 1OAK, Τι να τα κάνει όμως, αφού και μόνον η τέχνη της φτάνει να καλύψει κάθε της «ατέλεια»..

Εξάλλου η καλλιτέχνιδα ήθελε να προκαλέσει πανικό και μάλλον το κατάφερε, αφού έκανε τα πάντα μπροστά στους έκπληκτους φωτογράφους, για να καταλάβουν όλοι ότι αισθάνεται άνετα όταν κυκλοφορεί στο δρόμο χωρίς εσώρουχα, πάρα μόνο με ένα τσίτι επάνω της..

Δείτε και την σελίδα της nudebynikki.com

Άλλωστε γνωρίζει ότι κάνεις δεν εστιάζει στα μάτια της.

Δείτε τη στο instagram

Απολαύστε τη στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

nikki-mudarris-bares-all-in-maximum-revealing-dress-outside-1oak-kanoni-9nikki-mudarris-bares-all-in-maximum-revealing-dress-outside-1oak-kanoni-2nikki-mudarris-bares-all-in-maximum-revealing-dress-outside-1oak-kanoni-3nikki-mudarris-bares-all-in-maximum-revealing-dress-outside-1oak-kanoni-4nikki-mudarris-bares-all-in-maximum-revealing-dress-outside-1oak-kanoni-1nikki-mudarris-bares-all-in-maximum-revealing-dress-outside-1oak-kanoni-6

Ρίξτε και μια γρήγορη ματιά σε κάποιες από τις πολύ όμορφες εικόνες της στο : http://www.parapolitika.gr/article/333657/apisteyti-vradini-exodo-diasimis-horis-katholoy-esoroyha-foto

Share and Enjoy !

0Shares
0 0