Στην ΕΟΚ για τους διεθνείς ο Ολυμπιακός

112936

«Επίσκεψη» στα γραφεία της ΕΟΚ θα κάνουν σήμερα εκπρόσωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός προκειμένου να ελέγξουν τα ασφαλιστήρια για τους τρεις παίκτες τους που έχουν κληθεί στην Εθνική εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας (30/8-14/9). 

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν, όπως είχε συμβεί και με τους παίκτες της Νέων, να εξετάσουν αν καλύπτονται πλήρως τα συμβόλαια των Πρίντεζη, Σλούκα και Μάντζαρη. Ο Ολυμπιακός ζητεί την κάλυψη για όλη τη διάρκεια των συμβολαίων των παικτών κι όχι για ένα χρόνο, όπως ασφαλίζονται οι παίκτες από τη FIBA και τους έχει ενημερώσει η ΕΟΚ. 

Ουσιαστικό πρόβλημα υπάρχει μόνο για την περίπτωση του Πρίντεζη, ο οποίος έχει υπογράψει μέχρι το 2017 κι έχει υψηλό συμβόλαιο, σε αντίθεση με τους Σλούκα και Μάντζαρη, που και μικρότερο συμβόλαιο έχουν, αλλά και αυτό λήγει σε ένα χρόνο. Πάντως εκφράζεται η αισιοδοξία πως δεν θα προκύψει πρόβλημα με την ενσωμάτωση των παικτών του Ολυμπιακού στην προετοιμασία της Εθνικής από την πρώτη μέρα, δηλαδή από την Τρίτη (22/7), που η αποστολή αναχωρεί για Καρπενήσι.

http://www.sport-fm.gr/article/stin-eok-gia-tous-diethneis-o-olumpiakos/777542

Share and Enjoy !

0Shares
0 0