Σε συζητήσεις με Μαρκόπουλο

Ο έμπειρος Έλληνας κόουτς και προπονητής της σεζόν στην Α1 πέρυσι, Σούλης Μαρκόπουλος, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

168

Σύμφωνα με πηγές του Eurohoops, o Μαρκόπουλος και οι Ερυθρόλευκοι μιλάνε για το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους τις τελευταίες μέρες και η κουβέντα έχει ξεκινήσει πριν την ήττα-έκπληξη της ομάδας από τη Νέα Κηφισσιά (68-67).

Η υπόθεση δεν είναι τόσο απλή, αλλά μπορεί να τελεσφορήσει. Ο Μαρκόπουλος έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, έχει δουλέψει πολλά χρόνια και παραγωγικά για τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, αλλά και οι άνθρωποι της διοίκησης, του Μπάνε Πρέλεβιτς προεξέχοντας, γνωρίζουν πως αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για ένα προπονητή που είναι σε υψηλό επίπεδο πάρα πολλά χρόνια, αλλά δεν έχει δουλέψει ακόμα σε σύλλογο του βεληνεκούς του Ολυμπιακού. Οι πληροφορίες του Eurohoops από την Θεσσαλονίκη, αναφέρουν πως ήδη έχει γίνει η προσέγγιση στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να βρεθεί η φόρμουλα και να μείνει ελεύθερος ο έμπειρος τεχνικός – με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να νιώθουν ικανοποιημένες – για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0