Σχορτσιανίτης: «Έχει δίκιο ο Ολυμπιακός»

Το μέρος του Ολυμπιακού πήρε ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης. Ο διεθνής σέντερ, που έχει περάσει από τους «ερυθρόλευκους», μίλησε στο περιοδικό «All Star Basket» και όταν ρωτήθηκε για την «κόντρα» της ΚΑΕ με τον ΕΟΚ για το θέμα της ασφάλισης, δεν κρύφτηκε και τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει δίκιο!

thumbnailΣυγκεκριμένα, ρωτήθηκε αν θα δεχόταν να μη πάει στην Εθνική, αν ήταν στον Ολυμπιακό και υπήρχε αυτό το… θέμα και απάντησε: «Πριν σου πω, θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι: Όσο έπαιζα στον Ολυμπιακό η σχέση μου με τους αδελφούς Αγγελόπουλους ήταν εξαιρετική. Με στήριξαν απίστευτα και όσες φορές κι αν τους ευχαριστώ, δεν φτάνει.


Πάμε τώρα στο θέμα. Αν έπαιζα στον Ολυμπιακό και υπήρχε αυτή η απόφαση, ναι, θα τη σεβόμουν. Και γιατί θα ήταν απόφαση της ομάδας αλλά και γιατί πιστεύω ότι στο θέμα της ασφάλισης ο Ολυμπιακός έχει δίκιο. Άσχετα αν ο κόσμος πιστεύει ότι αξίζουμε ή δεν αξίζουμε τα χρήματα που παίρνουμε, επειδή… πηγαινοερχόμαστε με μία μπάλα στο γήπεδο.

Δεν είναι δυνατόν ένας επαγγελματίας αθλητής να ρισκάρει το συμβόλαιό του, να διακινδυνεύει τα χρήματα ενός χρόνου και να μη διασφαλίζεται. Παρακολουθώ την εξέλιξη της υπόθεσης και μαζί την παρακολουθεί και η ομάδα μου. Πριν φύγω από το Ισραήλ, μιλήσαμε με τους ανθρώπους της Μακάμπι, με ρώτησαν για το θέμα και περιμένουν απαντήσεις».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0