Παρουσία Αγγελόπουλου η προπόνηση

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του δεύτερου τελικού των playoffs στο ΣΕΦ. Το “παρών” στην προπόνηση έδωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αλλά και ο Γιώργος Σκινδήλιας. Με εξαίρεση τον Καββαδά, κανένα άλλο πρόβλημα.

ÌÐÁÑÔÆÙÊÁÓ ÁÃÃÅËÏÐÏÕËÏÓ  ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2012-2013 ÖÁÉÍÁË ÖÏÑ)BARTZOKAS OLYMPIAKOS TRAINING (EUROLEAGUE 2012-2013 FINAL FOUR)Το βράδυ της Κυριακής η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του δεύτερου τελικού των playoffs της Basket League. Το βράδυ (19:45, ΝΕΡΙΤ) της Δευτέρας (26/5) οι Πειραιώτες θα υποδεχθούν στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό με σκοπό να κάνουν το 1-1 στη σειρά.

Το “παρών” στην προπόνηση έδωσε τόσο ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος, όσο και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Σκινδήλιας, οι οποίοι και παρακολούθησαν διακριτικά το πρόγραμμα των ερυθρολεύκων, δίχως να μιλήσουν στα μέλη της ομάδας.

Οι Πειραιώτες δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, με εξαίρεση το γνωστό θέμα με τον Βασίλη Καββαδά, ο οποίος εξαιτίας διαστρέμματος θα χάσει την σειρά των τελικών.

Οι υπόλοιποι παίκτες είναι απόλυτα υγιείς και ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναμένεται να επιλέξει την ίδια δωδεκάδα που χρησιμοποίησε και στον πρώτο τελικό στο ΟΑΚΑ.

Οι ερυθρόλευκοι μέσα στο Σαββατοκύριακο φρόντισαν να διορθώσουν τα λάθη που έκαναν στον πρώτο τελικό, τα οποία και ανέλυσαν μέσα από βίντεο. Σκοπός τους να επιβάλλουν τον δικό τους ρυθμό στο δεύτερο παιχνίδι, να πάνε το ματς σε γρηγορότερο τέμπο, αλλά και σε υψηλότερο σκορ, βγάζοντας μπόλικη ενέργεια και στις δύο πλευρές του παρκέ. Ζητούμενο η συγκέντρωση για 40 λεπτά, η προσήλωση στο πλάνο, αλλά και το καθαρό μυαλό στο διάβασμα του παιχνιδιού, ειδικά όταν αυτό θα φτάνει στο τέλος του.

*Για τους ενδιαφερόμενους έχουν περισσέψει περίπου 1.000 εισιτήρια για τον δεύτερο τελικό στο ΣΕΦ.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0