Δηλώσεις Αγγελόπουλων

Διαβάστε τις δηλώσεις των προέδρων

ÁÃÃÅËÏÐÏÕËÏÓ ÁÃÃÅËÏÐÏÕËÏÓ  ÔÓÓÊÁ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ(ÖÁÉÍÁË ÖÏÑ ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2014-2015)  CSSK - OLYMPIAKOS(FINAL FOUR EUROLEAGUE 2014-2015)

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Σήμερα είναι Παρασκευή, έχουμε πολλά να πούμε. Ακόμα δεν έχουμε ηρεμήσει, έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει. Είμαστε περήφανοι για αυτή την ομαδάρα. Τα υπόλοιπα… την Κυριακή. Θα έρθει κι άλλος κόσμος. Ήταν καταπληκτικός σήμερα, θα βοηθήσει και στον τελικό. Περιμένουμε το Κύπελλο, γι’ αυτό είμαστε εδώ, για να το πάρουμε. Αυτό θέλουμε, αυτό αξίζουμε. Όποιος είναι εδώ, ζει απίστευτες στιγμές. Δεν υπάρχει δικαίωση για μας, δεν είναι για μας».

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Τα έχουμε χάσει όλοι σήμερα. Η ελπίδα υπήρχε ότι θα γυρίσει το ματς, ότι θα κατέβει η διαφορά, ότι θα μπει ο Βασίλης να κάνει αυτό που ξέρει. Ο Κιριλένκο σήμερα, που απ’ ότι έμαθα θα σταματήσει το μπάσκετ, θα θυμάται τον Παπαπέτρου. Ο Αγραβάνης πάλεψε σαν θηρίο. Η ΤΣΣΚΑ είναι η πιο δυνατή από αυτή που έχουμε αντιμετωπίσει με τις προηγούμενες φορές, σαν υλικό και ομοιογένεια. Στον τελικό καλύτερα να ξεκινήσουμε να προηγούμαστε. Μακάρι να βρουν εισιτήρια οι φίλαθλοι και να έρθουν, δεν εξαρτάται από μας. Μπορούν να βρουν απογοητευμένους που να θέλουν να γυρίσουν σπίτι τους. Και οι δύο ομάδες πολύ δυνατές, δεν έχουμε προτίμηση, από τη στιγμή που κάναμε αυτό που κάναμε. Πρέπει να ηρεμήσουν οι παίκτες και να κάνουν προπόνηση για την Κυριακή. Αυτό που έχουν μάθει 4 χρόνια, είναι ότι δεν τρελαινόμαστε. Αύριο θα γίνει σκάουτινγκ για τον τελικό. Την Κυριακή μπορούμε να τρελαθούμε. Δεν νομίζω ότι είναι αναμνήσεις. Με τον Ολυμπιακό βρίσκεις πάντα κάτι καινούργιο, όπως σήμερα. Είδαμε σχήμα με Πρίντεζη και Πέτγουεϊ, είδαμε τον Βασίλη να τα βάζει όλα στο τέλος, όλοι βοήθησαν. Είναι κάτι καινούργιο κάθε φορά. Όταν τους φτάσαμε στους 4 πόντους, εγώ ένιωσα ότι άρχισαν να τρέμουν τα χεράκια τους. Το είχαν καταλάβει ότι έρχεται».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0