Της κλήρωσης το κάγκελο…

Ή πιο κομψά, του διαλόγου το ανάγνωσμα μεταξύ των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στην ΚΕΔ. Οι ατάκες, το παρασκήνιο και τα “καυτά” ερωτήματα.

Οι Καλύτερες Αποδόσεις Του Στοιχήματος Είναι Εδώ!!!  Εγγραφείτε Τώρα Και Πάρτε Bonus Μέχρι Και 150 ευρώ!!!

ÐÁÐÁÄÏÐÏÕËÏÓ ÃÉÁÍÍÁÊÏÐÏÕËÏÓ ÁÃÃÅËÏÐÏÕËÏÓ ÁÃÃÅËÏÐÏÕËÏÓ ÊËÇÑÙÓÇ ÄÉÁÉÔÇÔÙÍ ÃÉÁ ÔÏÍ ÁÃÙÍÁ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ

 

Αφού οι πρόεδροι των δυο “αιωνίων” δίνουν το παρών στην κλήρωση (!) των διαιτητών του ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακού στο μπάσκετ, μάλλον τα πράγματα είναι σοβαρά. Ή ασόβαρα. Όπως το πάρει κανείς. Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι και ο Δ.Γιαννακόπουλος, βρέθηκαν την Πέμπτη το μεσημέρι στα γραφεία της ΚΕΔ, για την κλήρωση των ρέφερι εν όψει του αγώνα της Δευτέρας.

Η πλευρά του Ολυμπιακού, ζήτησε και δια στόματος του Γιώργου Αγγελόπουλου εξηγήσεις για την μη τιμωρία των διαιτητών του αγώνα του Κυπέλλου (Σχινάς, Αναστόπουλος, Τανατζής) επειδή όπως είπε ο εκ των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού “δεν ανέγραψαν στο Φύλλο Αγώνα, την ρίψη φωτοβολίδας στο τέλος του αγώνα, κάτι που θα προκαλούσε και την μεγαλύτερη τιμωρία του Παναθηναϊκού από τον Αθλητικό Δικαστή”. Η ΚΕΔ (Συμεωνίδης, Ζαβλανός, Κ.Κορομηλάς) απάντησε πως “δεν τιμωρούμε εμείς τους διαιτητές, αλλά είναι θέμα αθλητικού δικαστή”, με τον κ.Αγγελόπουλο να απορεί και να ρωτάει “πως είναι δυνατόν να μην ελέγχονται από εσάς οι διαιτητές, όταν αποδεδειγμένα δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους”. Οι τόνοι ανέβηκαν αρκετά, καθώς οι πρόεδροι του Ολυμπιακού ζήτησαν διαφάνεια στις διαδικασίες: “Δεν είναι δυνατόν την μια να βάζετε τους διεθνείς και την άλλη όχι” είπαν, ζητώντας να μάθουν για ποιο λόγο δεν είχαν μπει στην κλήρωση του ημιτελικού του Κυπέλλου Πηλοΐδης, Φούφης και Ηλ.Κορομηλάς.

Διαβάστε τι ακριβώς ειπώθηκε:

 

Γ. Αγγελόπουλος: «Θα μας πείτε και για το παιχνίδι κυπέλλου στο ΟΑΚΑ; Εσείς κάνετε μια κλήρωση μόνοι σας, τι μας φωνάζετε.Βάσει κανονισμού κάνετε ότι θέλετε και κλήρωση και ορισμό ότι θέλετε κάνετε. Πως αξιολογείτε τη διαιτησία στο ΟΑΚΑ; Θέλω μια αξιολόγηση».

 ΚΕΔ «Θεωρώ ότι δεν υπήρχε πρόβλημα».

 Γ. Σκινδήλιας: «Επεσε μια φωτοβολίδα και οι διαιτητές δεν το έγραψαν στο φύλλο αγώνα, έγινε σωστά ή λάθος;»

 ΚΕΔ: «Προχωράμε τη διαδικασία».

 Μάνος Παπαδόπουλος: «Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να δημιουργηθεί όξυνση και να φανατίσετε τον κόσμο Έχει σημασία που έπεσε η φωτοβολίδα; Εσείς προσπαθείτε ή να διακοπέί το παιχνίδι ή να μην γίνει καθόλου».

 Π. Αγγελόπουλος: «Έχουμε άδικο; Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μας; Εμείς αύριο το πρωί με τον κ. Γιαννακόπουλο θα πάμε στον εισαγγελέα για να μας κάνει συστάσεις».

 Μ. Παπαδόπουλος: «Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η όξυνση. Εσείς θέλετε να πείτε ότι ο διαιτητής είδε τη φωτοβολίδα και δεν την έγραψε. Αυτή είναι η τακτική σας να τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός και να παίξει κεκλεισμένων των θυρών. Ετσι αποφασίσατε. Για μια φωτοβολίδα τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός; Μήπως δύο φορές που διακόπηκε ο αγώνας έπεσε μια φωτοβολίδα; Που έπεφταν μαχαίρια σε αστυνομικό; Θυμάστε που εσείς παρακαλούσατε τον κόσμο; Μήπως θυμόσαστε;  Το θέμα σας ήταν να τιμωρηθεί άλλη μια φορά ο Παναθηναϊκός, το είδαμε, αυτή είναι η τακτική σας όχι να παίξετε μπάσκετ»

 Γ. Σκινδήλιας: «Εχετε μάθει να σας χαϊδεύουν και να σας προστατεύουν. Η τακτική η δική μας είναι η ισονομία ανάμεσα σε όλες τις ομάδες. Μη μιλάτε εσείς».

 Μ. Παπαδόπουλος: «Αφού θέλετε να σας τα πω στον πληθυντικό. Απευθύνεστε και μιλάτε για ένα ματς Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού, όχι για κάποιο προσωπικό σας θέμα. Αν έχετε κάποιο προσωπικό πείτε ότι θέλετε»

 Γ. Σκινδήλιας: «Ο κανονισμός λέει ότι τιμωρούνται με 45 μέρες που δεν έγραψαν κάτι στο φύλλο αγώνα που έχει γίνει; Το ξέρετε, επομένως ο Αναστόπουλος με τον οποίο ξεκινήσατε δεν πρέπει σύμφωνα με τον κανονισμό διαιτησίας να είναι εδώ».

Δ. Γιαννακόπουλος: Τελειώνετε. Σας παρακαλώ έχουμε και δουλειές. Εμείς δεν παίζουμε σκάκι online, αυτά να τα πείτε αύριο το πρωί στους αθλητικούς εισαγγελείς».

 Γ.Αγγελόπουλος: “Ο Φούφης σας προστάτευσε μετά το ντου που κάνατε στο ΟΑΚΑ. Αυτός είναι ο νόμος του ΟΑΚΑ, τον ξέρουμε. Και μετά οι διαιτητές άλλαξαν την κατάθεσή τους. Αυτοί οι διαιτητές είναι που τους έχουν στοχοποιήσει. Εγώ μιλάω για την αδιαφάνεια, εσείς δεν δίνετε λόγο σε κανένα. Λέτε αυτός έξω. Πείτε κάτι, πάχυνε, είναι αγενής, παίζει στοίχημα, είναι ντοπέ και γι’ αυτό είναι έξω. Παλιά τους λέγατε ντεφορμέ, τώρα τους λέτε έξω… Τεκμηρίωση, δεν έχετε για ποιο λόγο τους βγάζετε εκτός. Δεν απαντάτε σε αυτό, κάντε ότι θέλετε και στα επόμενα παιχνίδια το ίδιο θα κάνετε. Ο,τι θέλετε. Δεν δίνετε λόγο σε κανέναν»

 Π. Αγγελόπουλος: «Εμείς θέλουμε να μας εξηγείτε τους νόμους. Και στο παρελθόν έχετε προχωρήσει σε ορισμό  Για την περίπτωση του ορισμού ο Ολυμπιακός έχει δεχτεί. Εμείς λέγαμε ναι. Κα μια και δύο φορές. Αλλος έλεγε όχι. Και για πρόπέρσι στον 5ο τελικό του 2012 στο ΣΕΦ είχε ειπωθεί αυτό».

 Δ. Γιαννακόπουλος: «Να κάνω μια ερώτηση κ. Ζαβλανέ. Οι αντιεξουσιαστές που έκαναν τη ζημιά στο μαγαζί σας χθες το βράδυ βρέθηκαν;».

 Κορομηλάς: «Δεν έχει να κάνει αυτό με τη διαδικασία».

 Δ. Γιαννακόπουλος: «Ναι. Δεν έχει να κάνει με συγκεκριμένους ανθρώπους».

 Γ. Αγγελόπουλος: «Οι αντιεξουσιαστές που είχαν κάνει τη ζημιά στο μαγαζί του κ. Ρήγα μήπως βρέθηκαν. Που ήταν πρωτοσέλιδο στην Πράσινη. Μήπως βρέθηκαν;».

Σύμφωνα με την ΚΕΔ (και τον Νίκο Ζαβλανό) αυτή τη φορά εξαιρέθηκαν από την κλήρωση ο Ηλ.Κορομηλάς γιατί θα είναι στην Ινδία, ο Πηλοΐδης παίζει επίσης στο εξωτερικό, ενώ ο Φούφης αγωνίστηκε σε αγώνα του Ολυμπιακού την περασμένη εβδομάδα, άρα δε μπορεί να παίξει ξανά σε ματς των “ερυθρολεύκων”.

 

Ακολούθησε νέος διάλογος

 Γ. Αγγελόπουλος: «Μήπως αυτοί οι διαιτητές ήταν που είχαν πάει και στο Las Palmas στο σεμινάριο της FIBA. Αφήστε το αυτό το θέμα να πάει στο διάολο».

 Κορομηλάς: «Να ρωτήσετε τη FIBA. Αυτά τα ξέρει και ο κ. Σκινδήλιας, μπορεί να σας τα πει. Οντως ισχύουν αυτά που λέγονται».

 Γ. Αγγελόπουλος: «Ακόμα δεν έχουμε πάρει ξεκάθαρη απάντηση για τους τρεις διαιτητές».

Μετά την κλήρωση, ο Γ.Αγγελόπουλος ζήτησε να ειπωθεί η σειρά των τριών διαιτητών:

 Κορομηλάς: «Όπως είπα και πριν, Χριστοδούλου πρώτος, Σχινάς δεύτερος, Αναστόπουλος τρίτος».

 Γ. Αγγελόπουλος: «Ναι το ξέρω, απλά συνηθίζετε να αλλάζετε τη σειρά και γι’ αυτό ήθελα να ρωτήσω».

 Κορομηλάς:  “Αφήστε το αυτό απ’έξω γιατί αν το ΣΔΟΕ ψάξει τα πάντα μέχρι το κόκκαλο θα γίνει χαμός”

 Δ. Γιαννακόπουλος: «Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση; Μπορεί ο δεύτερος ή ο τρίτος διαιτητής σε ένα αγώνα να τον διακόψει ή μόνο ο πρώτος έχει δικαίωμα να το κάνει;».

 Κορομηλάς: «Μόνο ο πρώτος».

 Δ. Γιαννακόπουλος: «Τότε ο κ. Σχινάς γιατί διέκοψε τον αγώνα κυπέλλου ενώ δεν ήταν πρώτος διαιτητής. Διεκόπη το ματς για ένα καπνογόνο, ενώ στο ΣΕΦ πέρσι έφτασε μια παρά τέταρτο το βράδυ για να τελειώσει το ματς».

 Γ. Αγγελόπουλος: «Το ΣΕΦ μόνο άδειασε. Μήπως εκτελούσαν άνωθεν εντολές;».

Αξίζει να σημειωθεί ότι την προηγούμενη είχαμε έναρξη των “εχθροπραξιών” από τις δύο πλευρές. Συγκεκριμένα οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν παράπονα για τη διαιτησία του ημιτελικού (της 23ης Δεκεμβρίου – όπως είχαν κάνει και μετά το τέλος της αναμέτρησης) και η πλευρά του Παναθηναϊκού απάντησε με δική της ανακοίνωση.

Οι Σχοινάς και Αναστόπουλος είχαν σφυρίξει και το παιχνίδι του κυπέλλου, που είχε διεξαχθεί κι αυτό στο ΟΑΚΑ

Στην Πρώτη Γραμμή_Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!            Red Agent7 Και Στο Facebook…

 

Πηγή: redplanet.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0