Παρουσίασαν… Σφαιρόπουλο οι Αγγελόπουλοι

Παρουσίασαν… Σφαιρόπουλο οι Αγγελόπουλοι

Το «παρών» στην προπόνηση της Κυριακής (2/11) έδωσαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, για να παρουσιάσουν στους παίκτες τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

202221

Μία σύντομη ομιλία στους παίκτες και στα μέλη του προπονητικού σταφ του Ολυμπιακού, είχαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, οι οποίοι λίγο πριν την έναρξη της κυριακάτικης (2/11) προπόνησης στο ΣΕΦ, παρουσίασαν τον νέο τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Σφαιρόπουλο.

«Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα σήμερα. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα είναι για τα επόμενα δυο χρόνια ο προπονητής μας. Έχει δουλέψει στον Ολυμπιακό, ξέρει τι σημαίνει ο Ολυμπιακός. Να τον στηρίξουμε όλοι για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ίσως έχετε ακούσει ότι ως προπονητής του αρέσει η σκληρή δουλειά και η πειθαρχία. Να προσαρμοστούμε όλοι γρήγορα σ’ αυτό για να έχουμε καλά αποτελέσματα», δήλωσε αρχικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: «Κάνουμε μια νέα αρχή με το νέο μας προπονητή. Πιστεύουμε ότι είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή και αμέσως θα πρέπει προσαρμοστείτε για να πάμε καλά. Πρέπει να σταματήσουμε να κοιτάμε πίσω. Ό,τι έγινε, έγινε. Μαθαίνουμε όμως από τα λάθη μας και ότι έχει γίνει. Πιστεύουμε ότι θα πάμε πολύ καλά φέτος και δεν έχει αλλάξει τίποτα στους στόχους μας. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον Μίλαν που στις δύσκολες αυτές στιγμές, έπιασε το τιμόνι του Ολυμπιακού στα χέρια του με άριστο τρόπο και θα συνεχίσει βέβαια να είναι μαζί μας και κοντά μας για να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας. Όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Αυτό να μην το ξεχάσετε ποτέ».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0