Νέα συμφωνία της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με την HELLAS DIRECT!

Νέα συμφωνία της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με την HELLAS DIRECT!

H ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με την ασφαλιστική εταιρεία αυτοκινήτου HELLAS DIRECT, η οποία θα αποτελεί τον Official Partner του Αναπτυξιακού Προγράμματος και της Ακαδημίας του Ολυμπιακού για την περίοδο 2015-2016.

ΑΝΤΙΤΣ  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  ANTIC  OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS

Η αναδιοργάνωση του Αναπτυξιακού Προγράμματος του Ολυμπιακού απαιτεί σημαντικές επενδύσεις και η στήριξη των εταιρειών – χορηγών είναι απαραίτητη. Η Hellas Direct αποτελεί την πρώτη εταιρεία που θα στηρίξει το νέο αυτό πρόγραμμα και θα συμβάλλει στην επιτυχία και την επέκταση του. Ώς Official Partner του προγράμματος θα στηρίξει επιπλέον με υποτροφίες και την φοίτηση αθλητών του Ολυμπιακού στα εκπαιδευτήρια Κωστέα – Γείτονα και την ένταξή τους στο αθλητικό πρόγραμμα ELITE του σχολείου, με στόχο τον σωστό συνδυασμό εκπαίδευσης και αθλητικής εξάσκησης που αποτελεί και την βάση για την ανάπτυξη όλων των παιδιών.

Ο Εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε για την νέα αυτή συνεργασία: “Καλωσορίζουμε την Hellas Direct στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Είμαστε χαρούμενοι για την πρώτη αυτή συνεργασία του Αναπτυξιακού Πρόγραμματος μας με μια εξίσου νέα και ιδιαίτερα καινοτόμο εταιρεία, η οποία θα στηρίξει ενεργά την προσπάθεια μας για ανάπτυξη και επέκταση του προγράμματος.

Το πλάνο ανάπτυξης της Ακαδημίας του Ολυμπιακου περιλαμβάνει μια σειρά απο ενέργειες και δράσεις με στόχο την επέκταση του και την δημιουργία των καλύτερων συνθηκών για όλα τα παιδιά. Η Hellas Direct θα στηρίξει το πρόγραμμα ενεργά ενώ σύντομα θα ανακοινώσουμε και τις δυνατότητες στήριξης από όλους τους φίλους του Ολυμπιακου καθώς και μια σειρά απο ειδικά προνόμια τόσο για τους κατόχους διαρκείας, όσο και για τους υπόλοιπους φιλάθλους της ομάδας μας.”

Οι κ.κ. Αλέξης Πανταζής και Αιμίλιος Μάρκου, Co-Founders και Executive Directors της Hellas Direct δήλωσαν για την συνεργασία: ”Πιστεύουμε πολύ στους νέους ανθρώπους και επενδύουμε σε αυτούς με υποτροφίες από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας μας. Τώρα, με αυτή τη συνεργασία, μας δίνεται η ευκαιρία, εκτός από την εκπαίδευση να συμβάλλουμε και στην ανάπτυξη της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Χαιρόμαστε πολύ που θα είμαστε μέρος αυτής της υπέροχης ομάδας”

Hellas Direct profile

Η Hellas Direct (www.hellasdirect.gr) είναι η ασφαλιστική εταιρία αυτοκινήτου που ιδρύθηκε το 2011 με στόχο να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι ασφαλιστικές εταιρίες εξυπηρετούν τους πελάτες τους. Ειδικεύεται στην ασφάλιση αυτοκινήτου, με άμεσες συναλλαγές online και τηλεφωνικά. Η Hellas Direct παρέχει τα πιο ολοκληρωμένα προγράμματα με κόστος κατά μέσο όρο 23,7% χαμηλότερο από την υπόλοιπη αγορά. Η Hellas Direct έχει βραβευτεί ως την πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρία στην Ελλάδα το 2014, από την Endeavor Greece.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0