Μπαρτζώκας: ”Δείξαμε διάθεση να παίξουμε ομαδικά”

Ικανοποιημένος ο Γιώργος Μπαρτζώκας από την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο ματς με την Ελευσίνα και φυσικά από την παρουσία των πιτσιρικάδων στους οποίους έδωσε πολύ χρόνο.1157523_621954067874758_1533857183_n

 

Ο κόουτς Μπαρτζώκας σχολίασε πως ήταν ένα ματς προετοιμασίας για τον Ολυμπιακό ενόψει Μάλαγα, ενώ ο Σκαραφίγκας το χαρακτήρισε ευχάριστο διάλλειμα. Αγραβάνης: “Μπήκαμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι”

 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε τα εξής: “Και εμείς, πηγαίνοντας η χρονιά προς την ολοκλήρωση της έχουμε μόνο κρίσιμα παιχνίδια. Ακόμη και το σημερινό ήταν σημαντικό για εμάς, όχι κρίσιμο βαθμολογικά, αλλά σημαντικό για την προετοιμασία μας. Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε καλή άμυνα η Ελευσίνα και μας δυσκόλεψε βάζοντας κάποιες συνθήκες που θέλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο άνοιξε το σκορ, είχαμε 21 τελικές πάσες, δείξαμε διάθεση να παίξουμε ομαδικά και θεωρώ πως τα καταφέραμε καθώς προσφέραμε και ουσία, αλλά και θέαμα”.

 

Αγραβάνης: “Σοβαροί και συγκεντρωμένοι”

Ο Δημήτρης Αγραβάνης σχολίασε: “Ήταν ένα παιχνίδι της Α1 που έπρεπε ως Ολυμπιακός να κερδίσουμε. Μπήκαμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο ματς, δώσαμε ενέργεια και τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για να δώσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη Μάλαγα”.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0