Αισιοδοξία για Ντιλέινι

Τα μαντάτα από το ντραφτ του ΝΒΑ δεν ήταν καθόλου ευχάριστα για το Μάλκολμ Ντιλέινι, αλλά χαροποίησαν ιδιαίτερα τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

malΟ Αμερικανός γκαρντ ψάχνει να βρει συμβόλαιο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, για να αγωνιστεί στο μαγικό κόσμο, ωστόσο οι ελπίδες του να μεταγραφεί στους Χιούστον Ρόκερς φαίνεται πως εξανεμίστηκαν. Οι «ρουκέτες» επέλεξαν το Νικ Τζόνσον και λογικά θα τον συμπεριλάβουν στο ρόστερ τους, συνεπώς δεν θα περισσέψει θέση για το Μάλκολμ Ντιλέινι.


Ο παίκτης προς το παρόν βρίσκεται στην πατρίδα του και ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες από τις διακοπές του στον προσωπικό λογαριασμό του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Ο εκπρόσωπός του, Άντριου Βάι, συνεχίζει από την πλευρά του τις επαφές του, οι οποίες όμως δεν έχουν ευοδωθεί.

Στον Ολυμπιακό, οι διοικούντες τον οποίο του έχουν ήδη καταθέσει πρόταση για συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο ετών, αισιοδοξούν πλέον πως θα απαντήσει θετικά, ίσως και μέσα στην εβδομάδα που έρχεται.

Εξάλλου, η Μπάγερν Μονάχου έκανε νέα προσφορά στον παίκτη, την οποία όμως ο ίδιος απέρριψε, άρα ξεπεράστηκε και αυτό το εμπόδιο, ενώ στασιμότητα παρατηρείται με το ενδιαφέρον τουρκικών ομάδων να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του, βέβαια, δεν έχουν σταματήσει να κοιτούν και άλλες λύσεις σε περίπτωση που η μεταγραφή του “ναυαγήσει”, καθώς είναι δεδομένη η επιθυμία τους να ενισχύσουν την περιφέρειά τους με άλλον έναν ξένο.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0