Sun: «Άκυρο το 2-2 της Τότεναμ»

Ο Ολυμπιακός πάλεψε στα ίσια κόντρα στην Τότεναμ στο Λονδίνο, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο, όπου και προηγήθηκε με 2-0.

Ωστόσο, τα «σπιρούνια» κατάφεραν να γυρίσουν το ματς, εκμεταλλευόμενοι τα λάθη των «ερυθρόλευκων», αλλά και των διαιτητών της αναμέτρησης.

Κάτι το οποίο υποστηρίζουν και οι ίδιοι οι Βρετανοί σε σημερινό τους δημοσίευμα.

Πιο συγκεκριμένα, η «Sun» αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι το γκολ της Τότεναμ για το 2-2 κόντρα στον Ολυμπιακό δεν θα έπρεπε να έχει μετρήσει, καθώς έχει γίνει παράβαση στο πλάγιο άουτ από τον Οριέ, όπως φαίνεται και στη βασική φωτογραφία που ανέβασε το βρετανικό Μέσο.

Μάλιστα, οι Άγγλοι ασκούν κριτική τόσο στον Βούλγαρο ρέφερι Καμπάκοφ, όσο και στον Ιταλό Φάμπρι, ο οποίος βρισκόταν στο VAR και θα έπρεπε να έχει ακυρώσει το γκολ του Κέιν, με το οποίο η Τότεναμ ισοφάρισε το ματς σε 2-2.

Να σημειωθεί, ότι πέρα από την παράβαση του Οριέ στο πλάγιο άουτ, αφού έχει πατήσει την γραμμή, κάτι το οποίο δεν επιτρέπεται, έχει προηγηθεί και επιθετικό φάουλ στον Τσιμίκα, το οποίο κακώς επίσης δεν καταλογίστηκε από τον Βούλγαρο ρέφερι.

Πηγή Gavros.gr