Προς παραμονή και τη νέα σεζόν ο Γιόβετιτς στον Ολυμπιακό!

Στον Ολυμπιακό φαίνεται πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Στέφαν Γιόβετιτς. Ο Μαυροβούνιος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν, ωστόσο υπάρχει αμοιβαία επιθυμία για τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει καταφέρει να αναγεννήσει τον 34χρονο άσο καθιερώνοντάς τον σε μια θέση επιτελικού μέσου ή δεύτερου επιθετικού, όπου τον υπολογίζει και για τη νέα σεζόν. Παράλληλα, ο Βάσκος τεχνικός θεωρεί τον Γιόβετιτς μια πολύ σημαντική προσωπικότητα για τα αποδυτήρια της ομάδας και αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος για να συνεχίσει στο λιμάνι για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο.Από την άλλη, ο Μαυροβούνιος νιώθει πολύ καλά στο νέο του ρόλο στην ομάδα, ενώ απολαμβάνει με την οικογένειά του τη ζωή στην Ελλάδα. Μάλιστα, η σύζυγός του φέρεται να έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για να συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά σε ελληνικό σχολείο τα παιδιά τους, ενώ η οικογένεια βρίσκεται σε αναζήτηση αγοράς σπιτιού στα νότια προάστια.

Από εκεί και πέρα, η ανανέωση του συμβολαίου του Σέρτζιο Κονσεϊσάο με την Πόρτο είναι μια θετική εξέλιξη για το μέλλον του Νταβίντ Κάρμο στον Ολυμπιακό, καθώς οι σχέσεις των δύο είναι κάκιστες και δεν τον θέλει στην ομάδα. Υπενθυμίζεται πως η οψιόν αγοράς του Πορτογάλου στόπερ είναι 18 εκατ. ευρώ, ποσό που φαντάζει απαγορευτικό για τα ελληνικά δεδομένα, ειδικά εφόσον οι Πειραιώτες δεν μπορέσουν να λάβουν μέρος στο επόμενο Champions League.

Σε αντίθεση με τον Κάρμο, πιο απλή φαίνεται να είναι η υπόθεση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, για τον οποίο χθες η A Bola έγραφε πως υπάρχει πρόθεση αγοράς των δικαιωμάτων του από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Η οψιόν ήταν στα 4 εκατ. ευρώ, αλλά φαίνεται πως ο νεαρός μέσος θα παραμείνει με ένα μικρότερο ποσό.

Πηγή : https://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/superleague1/olumpiakos-pros-paramoni-kai-ti-nea-sezon-o-giobetits/4979399