Νίκη Ρελαντί…

Μπορεί το σκορ να μην έχει την μεγάλη διαφορά του ηττημένου από τον νικητή, μόλις επτά πόντοι, αλλά οφείλω να πω πως το αποψινό ήτο περίπατος για τον Ερυθρό Αστέρα. Από το Βελιγράδι Ερυθρός Πράκτωρ 7 για το RedVoice.gr!!!

Οι Καλύτερες Αποδόσεις Του Στοιχήματος Είναι Εδώ!!!  Εγγραφείτε Τώρα Και Πάρτε Bonus Μέχρι Και 150 ευρώ!!!

najava_siroki

Τεράστια η δυναμική ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την ομάδα της Βοσνίας Σιρόκι. Οι ερυθρόλευκοι φάνηκε πως γνώριζαν το πόσο εύκολη θα είναι η βραδιά τους με αποτέλεσμα όσο κι αν είχαν την διάθεση να προσφέρουν όμορφο θέαμα στους φίλους της ομάδας που για ακόμα μια φορά, (όπως πάντα άλλωστε), είχαν κατακλείσει το γήπεδο του Βελιγραδίου αυτό δεν έβγαινε.

Όποιο σύστημα και όσες αλλαγές κι αν έκαναν οι Βόσνιοι στον τρόπο παιχνιδιού τους ήταν μονίμως πίσω στο σκορ όχι με μεγάλη διαφορά αλλά πάντα πίσω. Πίεσαν όσο πίεσαν στο πρώτο ημίχρονο και κάπου εκεί ήταν πλέον οφθαλμοφανέστατο πως όσο κι αν προσπαθούν μάταιες θα είναι οι προσπάθειες τους. Δεύτερο μέρος μία από τα ίδια…

Ο Ερυθρός Αστέρας μπορεί να μην είχε φέτος την αναμενόμενη πορεία που όλοι θα θέλαμε στην Ευρωλίγκα, απείχε από αυτήν τα τελευταία δέκα τέσσερα χρόνια παρακαλώ, (αυτά κάνει ο πόλεμος και οι πολιτικές αναταράξεις που έχουν ταλαιπωρήσει την χώρα τα τελευταία είκοσι χρόνια), οπότε του έλειπε η εμπειρία  και μπορώ να πω και η τύχη κάποιες φορές.

Οι ερυθρόλευκοι θα επιστρέψουν από χρονιά κι αυτό καθώς και φέτος στην Αδριατική Λίγκα κάνουν πραγματικά περίπατο, δέκα νίκες μετρούν μέχρι στιγμής και τέσσερις ήττες πράγμα το οποίο τους κατατάσσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας όπως θα δείτε και παρακάτω.

Επιφυλάσσομαι για τα Highlights σε επόμενη ανάρτηση μόλις κυκλοφορήσουν.

Τα στατιστικά της σημερινής αναμέτρησης.

Screenshot_4

Screenshot_5

Screenshot_7

Η βαθμολογία ως έχει την συγκεκριμένη στιγμή.

Screenshot_8

137225754050

Στην Πρώτη Γραμμή_Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!            Red Agent7 Και Στο Facebook…