Θα γίνει τελικά έλεγχος αντιντόπινγκ!

Θα γίνει τελικά έλεγχος αντιντόπινγκ!

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού (27/4) για το αντιντόπινγκ στους τελικούς της Volleyleague έπιασε τόπο, παρά την «ανούσια» απάντηση της Ε.Σ.Α.Π.

volley

Τη Δευτέρα 27 Απριλίου ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τη μη τέλεση ελέγχου αντιντόπινγκ στους τελικούς της Volleyleague. Κάτι που αναφέρεται μέσα στην προκήρυξη της Ε.Σ.Α.Π. για το πρωτάθλημα. Μια ανακοίνωση που μάλλον πείραξε κάποιους…

Ίσως και την Ε.Σ.Α.Π. που θέλησε να… απαντήσει. Αλλά το έκανε μέσω μιας ανακοίνωσης που βγήκε για τα… μάτια του κόσμου και δεν λέει τίποτα. Αυτή αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: «Η Ε.Σ.Α.Π. διαβεβαιώνει το φίλαθλο κοινό και τα μέλη της, ότι από την αρχή του πρωταθλήματος μέχρι και σήμερα, έχει πράξει τα δέοντα και τα προβλεπόμενα από την προκήρυξη, για την ομαλή και διαφανή διεξαγωγή του πρωταθλήματος».

Η ουσία είναι, πάντως, μία κι αυτό είναι που μετράει πάνω από όλα. Από τον τρίτο τελικό, το απόγευμα της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη, θα γίνουν κανονικά έλεγχοι. Για να μην υπάρχουν… σκιές και να μην δημιουργούνται «περίεργες» σκέψεις με ό,τι βλέπουμε. Κι έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τα αποτελέσματά τους που ελπίζουμε να είναι «καθαρά» για όποιον παίκτη κι αν περάσει από τη διαδικασία του ελέγχου αντιντόπινγκ!

Εξάλλου, όπως αναφέρει η λαϊκή ρήση: «Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί μόνο να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται…»

Πηγή : http://www.gavros.gr/article/95161/tha-ginei-telika-elegxos/