Σοφία Κοσμά : «Δεν σταμάτησα να το πιστεύω»

Σοφία Κοσμά : «Δεν σταμάτησα να το πιστεύω»

Ευτυχισμένη δήλωσε στο NovaΣΠΟΡ FM 9,46 η Σοφία Κοσμά μετά την κατάκτηση του δεύτερου σερί νταμπλ με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως δεν σταμάτησε να το πιστεύει παρά το πλεονέκτημα έδρας της AEK.

221528

Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός για να φτάσει στο δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ αναφέρθηκε η Σοφία Κοσμά μετά το τέλος του τέταρτου τελικού με την ΑΕΚ.

Η αθλήτρια των «ερυθρόλευκων» σχολίασε την δυναμική των φετινών αντιπάλων, τονίζοντας τη βοήθεια του κόσμου στο σημερινό παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε η Σοφία Κοσμά στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:
«Είναι πολύ δύσκολο αυτό που κάναμε. Καταφέραμε το νταμπλ για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα. Έχω πανηγυρίσει δύο νταμπλ με αυτή την ομάδα, σε τόσο μικρή ηλικία».

Για την πορεία του Ολυμπιακού προς το νταμπλ: «Φέτος ξεπεράσαμε αρκετές αντιξοότητες μέχρι να φτάσουμε στον τίτλο. Η περσινή χρονιά ήταν σημαντική, αλλά η φετινή ακόμα περισσότερο. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε καλύτερες ομάδες και η ΑΕΚ ήταν πιο δυνατή συγκριτικά με πέρυσι».

Για το break στην έδρα της ΑΕΚ: «Όταν χάσαμε το πλεονέκτημα της έδρας πολλοί δεν πίστεψαν ότι θα τα καταφέρουμε. Εγώ όμως δεν σταμάτησα να το πιστεύω. Το πρωτάθλημα κρίθηκε στο ματς που πήραμε στην έδρα της ΑΕΚ. Το πίστευα ότι θα τα καταφέρναμε. Ιδιαίτερα με τη φανταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος. Είχε καιρό να έρθει τόσος κόσμος να μας στηρίξει. Θέλω να το αφιερώσω σ’ αυτούς, στις συμπαίκτριές μου, το τεχνικό τιμ, τη διοίκηση και όλους όσους ήταν δίπλα μας φέτος».