Κωνσταντίνα Βλαχάκη : “Είναι ευλογία να είσαι στον Ολυμπιακό.”

Κωνσταντίνα Βλαχάκη : “Είναι ευλογία να είσαι στον Ολυμπιακό.”

Ο Ολυμπιακός είναι το πιο υγιές σωματείο δήλωσε η ακραία των «ερυθρόλευκων» Κωνσταντίνα Βλαχάκη ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Ιβάνα Νέσοβιτς.

vlachaki

Ένα μεγάλο ταλέντο του ελληνικού βόλεϊ, που ανήκει στον ΣΦΠ Χανιών, αγωνίστηκε τη φετινή χρονιά με τα χρώματα του Θρύλου! Όπως όλοι οι αθλητές που πέρασαν από τον Ολυμπιακό, έτσι και η Κωνσταντίνα, πήρε μια γεύση του τι σημαίνει αυτή η ομάδα και εύχεται να παραμείνει και τη νέα σεζόν!

Η πρώτη σου χρονιά στον Ολυμπιακό συνδυάστηκε με το νταμπλ, πως νιώθεις για αυτό;

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ας μην είχα την ευκαιρία να το ζήσω ολόκληρο, καθώς τους τρεις τελευταίους μήνες έχω κάνει ένα χειρουργείο και είμαι στην φάση της αποκατάστασης. Από την αρχή της χρονιάς θέσαμε υψηλούς στόχους, γιατί είχαμε ένα πλούσιο και ικανό ρόστερ και στο τέλος τους πετύχαμε. Το αξίζαμε.»

Το συμβόλαιο σου είναι για ένα χρόνο;

«Ναι, καθώς ανήκω στην ομάδα των Χανίων, τον τόπο καταγωγής μου. Στην Αθήνα ήρθα λόγω σπουδών και προσπαθώ να συνδυάσω τη σχολή με το Βόλεϊ. Πέρσι βρέθηκα για ένα χρόνο στον Ηρακλή Κηφισιάς και φέτος το συμβόλαιο μου με τον Ολυμπιακό ήταν διάρκειας ενός έτους.»

Θέλεις να παραμείνεις;

«Μακάρι να παραμείνω, είναι ευλογία να είσαι στον Ολυμπιακό. Πίστευα πριν να έρθω και το επιβεβαίωσα 1000% μετά την φετινή καταπληκτική εμπειρία, πως ο Ολυμπιακός είναι το πιο υγιές σωματείο. Δεν είμαι ούτε είκοσι χρονών και ήδη έχω κατακτήσει πρωτάθλημα και κύπελλο. Νιώθω πολύ τυχερή για αυτό και θα ήθελα να το ξανακάνω πολλές φορές ακόμα.»

Ο τραυματισμός σου θα έχει ξεπεραστεί με την αρχή της νέας σεζόν;

«Ναι μου έχουν πει οι γιατροί πως τον Σεπτέμβρη θα είμαι 100% έτοιμη. Μέχρι τώρα τα δείγματα είναι πολύ θετικά. Δουλεύω αρκετά για να επιστρέψω, για να φανταστείτε με πετυχαίνετε στο γυμναστήριο. Μακάρι να πάνε όλα καλά.»

Η νεαρή ακραία του Ολυμπιακού μίλησε και για την πρωταγωνίστρια εντός και εκτός παρκέ, Ιβάνα Νέσοβιτς.

Πως είναι να έχεις συμπαίκτρια την Ιβάνα Νέσοβιτς ;

«Αυτό που έχω να πω είναι πως πέρα από εξαιρετική αθλήτρια είναι και ένας πολύ θετικός άνθρωπος. Με την αυτοπεποίθησή και την προσωπικότητά της έδινε άλλον αέρα στην ομάδα.» Ενώ χαριτολογώντας πρόσθεσε: «βέβαια στο γήπεδο τραβάει περισσότερα βλέμματα από εμάς.»

Από ότι σας έχουμε δει εντός και εκτός γηπέδων νομίζω ότι καμιά δεν υστερεί σε θέμα εμφάνισης…

«Όχι, βέβαια. Τίτλοι παντού». (Γέλια)

Είσαι και διεθνής με την ομάδα του Μπιτς βόλεϊ ;

«Ναι ήμουν μέχρι πέρσι, αλλά το καλοκαίρι δεν θα μπορέσω να συμμετάσχω στις υποχρεώσεις της εθνικής λόγω του τραυματισμού. Να σας πω την αλήθεια δεν είναι πλέον και στις προτεραιότητες μου. Από την στιγμή που αγωνίστηκα στον Ολυμπιακό κατάλαβα ότι το άθλημα που αγαπώ είναι το Βόλεϊ και θέλω να αφοσιωθώ σε αυτό. Αυτό που με ενδιαφέρει πλέον είναι να πάει καλά η αποκατάσταση, ώστε να είμαι έτοιμη τον Σεπτέμβρη και μακάρι να μείνω στον Ολυμπιακό».